Povezane vesti
"Ta žena mi je uništila porodicu" Šijan varao Gocu sa njenom najboljom prijateljicom, a onda joj uradio nezamislivo
Mondo 18.08.2024
Pevačicu je tek čekalo neprijatno iznenađenje nakon što je muža uhvatila u prevari. Pevačica Goca Božinovska jednom prilikom se dotakla braka za Zoranom Šijanom kog je smatrala za najveću ljubav, a koji ju je povredio onako kako nijedna žena nije… »
"Ta žena mi je uništila porodicu": Našu poznatu pevačicu muž prevario sa najboljom drugaricom, a onda usledio šok obrt
Blic 18.08.2024
Pevačica Goca Božinovska devedesetih bila je udata za žestokog momka Zorana Šijana, sa kojim je dobila dvoje dece, sina Mirka i ćerku Zoranu. Zoran Šijan je, inače, varao pevačicu sa njenom najboljom drugaricom Gordanom, a pevačica je svojevremeno… »
"Ta žena mi je uništila porodicu, ceo život" Gocu Božinovsku je Šijan prevario sa najboljom drugaricom, a onda se dogodio šok…
Kurir 18.08.2024
Pevačica Goca Božinovska godinama je bila u braku sa suprugom Zoranom Šijanom sa kojim je dobila sina Mirka i ćerku Zoranu, a mlada je ostala udovica. Međutim, ono što malo ko zna jeste da Goca nije bila sa Zoranom do kraja njegovog života, već da ju je… »
Vesti dana »

Već od sutra korpa punija za manje para! Narod će moći značajno da uštedi na 20.000 proizvoda iz 23 kategorije! Spisak robe koja će biti jeftinija
Kurir pre 48 minutajoš 29 povezanih

Otkriveno kolika pauza čeka Bogdana Bogdanovića! Evo kada se kapiten Srbije vraća na parket!
Kurir pre 53 minutajoš 90 povezanih

Vremenska prognoza za nedelju 31. avgust 2025: Danas promenljivo oblačno i svežije
Beta pre 4 satijoš 22 povezane