Povezane vesti
"Ta žena mi je uništila porodicu" Šijan varao Gocu sa njenom najboljom prijateljicom, a onda joj uradio nezamislivo
Mondo 18.08.2024
Pevačicu je tek čekalo neprijatno iznenađenje nakon što je muža uhvatila u prevari. Pevačica Goca Božinovska jednom prilikom se dotakla braka za Zoranom Šijanom kog je smatrala za najveću ljubav, a koji ju je povredio onako kako nijedna žena… »
"Ta žena mi je uništila porodicu": Našu poznatu pevačicu muž prevario sa najboljom drugaricom, a onda usledio šok obrt
Blic 18.08.2024
Pevačica Goca Božinovska devedesetih bila je udata za žestokog momka Zorana Šijana, sa kojim je dobila dvoje dece, sina Mirka i ćerku Zoranu. Zoran Šijan je, inače, varao pevačicu sa njenom najboljom drugaricom Gordanom, a pevačica je… »
"Ta žena mi je uništila porodicu, ceo život" Gocu Božinovsku je Šijan prevario sa najboljom drugaricom, a onda se dogodio…
Kurir 18.08.2024
Pevačica Goca Božinovska godinama je bila u braku sa suprugom Zoranom Šijanom sa kojim je dobila sina Mirka i ćerku Zoranu, a mlada je ostala udovica. Međutim, ono što malo ko zna jeste da Goca nije bila sa Zoranom do kraja njegovog života, već da… »
Vesti dana »
Fon der Lajen najoštrije osudila napade na Izraelce: Antisemitizmu nije mesto u Evropi
RTV pre 38 minutajoš 19 povezanih
„Izgledalo je kao otmica, Vučić se meša u rad tužilaštva“: Tužiteljka Paunović o hapšenjima u Novom Sadu i istrazi nesreće na Železničkoj stanici
Nova pre 3 satajoš 7 povezanih
Masovno trovanje hranom: Pacijenti iz „Laze“ i radnici iz Boljevca sa stomačnim tegobama
Vreme pre 3 satajoš 2 povezane
Loše vesti za vozače uoči praznika, jedan derivat poskupeo prilično! "Blic Biznis" saznaje: Ovo su nove cene goriva
Blic pre 1 satjoš 13 povezanih