Povezane vesti
„Ja sam nacionalno blago Crne Gore, to su puste želje dušmana“: Desingerica se oglasio nakon priča o zabranama njegovih…
Nova 18.08.2024
: Kontroverzni reper je nedavno izazvao pravi skandal kada su mu otkazali koncert u Crnoj Gori, nakon čega je izdato saopštenje i da mora da napusti zemlju. Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica izazvao je pravi haos u javnosti nakon što je… »
"U crnoj gori sam nacionalno blago": Ispovest Desingerice o zabranama njegovih nastupa širom regiona: "To su puste želje…
Blic 18.08.2024
Dragomir Despić Desingerica jedan je od najpopularnijih izvođača muzike ovog leta, a o njegovim nastupima naširoko se priča. Desingericini najzapaženiji nastupi su oni iz Crne Gore, a upravo mu je tamo, prema pisanju pojedinih medija, zabranjen… »
"Rekli su mi da je zbog mene sve promenjeno i da im puca glava" Desingerica o zabranama i nastupima: Puste želje dušmana...
Kurir 18.08.2024
Dragomir Despić Desingerica, jedan je od najaktuelnijih izvođača na našim prostorima već godinu dana. Njegovi nastupi najzapaženiji su oni iz Crne Gore, a upravo mu je u pomenutoj zemlji kako se pisalo, zabranjen ulaz. Crnogorci su zbog njega… »
Vesti dana »
Izraelski ministar odbrane: Nastavićemo borbu protiv Hezbolaha do postizanja ciljeva
Danas pre 12 satijoš 6 povezanih
Slavimo Svete Vrače, ovu molitvu izgovarajte 40 dana zaredom: Praznik provedite u krugu najbližih
Mondo pre 1 satjoš 6 povezanih
U većem delu Srbije kiša i susnežica, na planinama sneg, temperatura od -2 do 6 stepeni
RTV pre 7 satijoš 4 povezane
Željko Obradović posle poraza od Barselone: Dešavaju nam se neverovatne stvari
Danas pre 7 satijoš 3 povezane
Amerikanci sve bliži Rusiji – otvaraju novu vazduhoplovnu bazu u Poljskoj, Rusija priprema odgovor
RTS pre 25 minutajoš 2 povezane