Povezane vesti
"Previše sam se unela u ulogu da sam žena najboljeg" Jelena o najtežem periodu sa Noletom, a kad je ostala sama...
Kurir 18.08.2024
Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, uživa u deceniju dugačkom braku sa suprugom Jelenom sa kojom ima dvoje dece - sina Stefana i ćerku Taru. Jelena Đoković jednom prilikom je otkrila detalje braka sa Novakom Đokovićem i priznala da je… »
"Dao je otkaz zbog mene": Jelena progovorila o najtežem periodu sa Novakom, ostavio je samu sa ćerkom od dva meseca
Mondo 18.08.2024
Đokovići su poznati po skladnom odnosu punom ljubavi, ali... Jeleni i Novaku Đokoviću mnogi zavide na ljubavi koja traje više od deceniju, međutim i oni su, baš kao i svi drugi parovi, imali izazovne periode u braku. Jelena je jednom prilikom i… »
"Dao je otkaz zbog mene i dece": Jelena Đoković o najtežem periodu u braku sa Novakom: "Tara je imala dva meseca"
Blic 18.08.2024
Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, uživa u deceniju dugačkom braku sa suprugom Jelenom sa kojom ima dvoje dece - sina Stefana i ćerku Taru. Jelena Đoković jednom prilikom je otkrila detalje braka sa Novakom Đokovićem i priznala da je… »
Vesti dana »

Upaljen narandžasti meteo alarm, danas na udaru ovaj deo Srbije! Rhmz objavio upozorenje, evo do kada će padati kiša
Kurir pre 49 minutajoš 17 povezanih

Tristan blistao i doneo pobedu, Bogdan i Vasa imali veče za zaborav: Ovo je učinak Srba u NBA ligi
Mondo pre 3 satajoš 18 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 10 satijoš 5 povezanih

Nikola, kako ovo? Amerika bruji o nestvarnom potezu Jokića (video)
Večernje novosti pre 1 satjoš 17 povezanih