Povezane vesti
Evo kolike su plate pilota u Srbiji! "Preko" idu i do 300.000€ godišnje, a tek da čujete koliko košta obuka
Mondo 18.08.2024
Plate pilota variraju od zemlje do zemlje. Pilotski posao spada među najodgovornije i najizazovnije profesije u svetu. Svakodnevno upravljajući sofisticiranim letilicama, piloti su odgovorni za bezbednost stotina putnika dok lete na velikim visinama i… »
Jedan od najplaćenijih i najodgovornijih poslova: Ovoliko su plaćeni srpski piloti
B92 18.08.2024
Pilotski posao spada među najodgovornije i najizazovnije profesije u svetu. Svakodnevno upravljajući sofisticiranim letelicama, piloti su odgovorni za bezbednost stotina putnika dok lete na velikim visinama i kroz različite vremenske uslove. Osim… »
Plate pilota na najvišim visinama, a tek će da "polete": Evo koliko su plaćeni u Srbiji, a gde im je u svetu najviša zarada
Blic 18.08.2024
Pilotski posao spada među najodgovornije i najizazovnije profesije u svetu. Svakodnevno upravljajući sofisticiranim letilicama, piloti su odgovorni za bezbednost stotina putnika dok lete na velikim visinama i kroz različite vremenske uslove. Osim… »
Vesti dana »

Upaljen narandžasti meteo alarm, danas na udaru ovaj deo Srbije! Rhmz objavio upozorenje, evo do kada će padati kiša
Kurir pre 2 satajoš 24 povezane

Novosadski studenti šetaju do Tužilaštva i BIA: „Da mi vas nešto pitamo“
Vreme pre 1 satjoš 6 povezanih

Analiza i reakcije: Tramp uvodi nove carine na automobile, zapretio EU i Kanadi
Danas pre 45 minutajoš 15 povezanih

Preradović: Projekat Jadar Vučiću jedini koridor opstanka vlasti
Novi magazin pre 20 minutajoš 3 povezane

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 12 satijoš 7 povezanih