Povezane vesti
„Bežali su od mene kao da imam tifus“: DJ Krmak već 20 godina ne nastupa u Srbiji, u kolege je razočaran
Nova 18.08.2024
: DJ Krmak bio je nešto potpuno novo na estradnoj sceni kada se pojavi početkom dvehiljaditih. Zbog svog ekscentričnog imidža i škakljivih tekstova brzo je privukao pažnju publike, a onda je iznenada nestao. Goran Žižak, poznatiji kao DJ Krmak… »
"Kolege su bežale od mene kao da imam tifus": Folk pevač doneo šok odluku, u Srbiji više ne želi da peva: "To mi je…
Blic 18.08.2024
Pevač Goran Žižak, poznatiji kao DJ Krmak (56), svojim neobičnim imidžom privukao je ogromnu pažnju javnosti otkako se pojavio na sceni. DJ Krmak je ostao veran upečatljivom i čudnom stajlingu, takođe je i dalje u svetu muzike, ali u Srbiji je… »
Vesti dana »

„Nema straha, to je borba koja traje“: Studenti nastavili marš ka Beogradu (UŽIVO)
Novi magazin pre 18 minutajoš 19 povezanih

Prosvetari obilaze sedišta sindikata koji su postigli dogovor sa Ministarstvom prosvete: „Štrajk, štrajk, svi u štrajk“
Nova pre 1 satjoš 6 povezanih

Tramp uveo carine od 25 odsto na ove dve sirovine, nijedna zemlja nije pošteđena: Eu odmah žestoko uzvratila
Blic pre 53 minutajoš 42 povezane

22 godine od ubistva Zorana Đinđića: Šetnja, komemorativni skup i pomen u njegovu čast
Niške vesti pre 18 minutajoš 28 povezanih

Vučić: Srbija nikada neće podržati hapšenje Dodika, Viškovića i Stevandića
RTV pre 29 minutajoš 38 povezanih