Povezane vesti
"Moj muž je imao milion žena pre mene" Praktična žena šokirala izjavom, evo kako izgleda suprug koji je imao burnu prošlost…
Kurir 18.08.2024
Nataša Pavlović, poznata voditeljka emisije "Praktična žena" godinama je u braku sa producentom Predragom Pavlovićem sa kojim ima dvoje dece. Njen muž je iza sebe ima burnu prošlost, međutim voditeljka tome nikada nije pridavala značaj. Nataša je u… »
"Imao je milion žena pre mene": Evo kako izgleda muž naše voditeljke koji je imao burnu prošlost: "Sve sam ga detaljno…
Blic 18.08.2024
Nataša Pavlović, poznata voditeljka emisije "Praktična žena" godinama je u braku sa producentom Predragom Pavlovićem sa kojim ima dvoje dece. Njen muž je iza sebe ima burnu prošlost, međutim voditeljka tome nikada nije pridavala značaj. Nataša je u… »
Vesti dana »

Šibaće Košava u ovim delovima zemlje! Rhmz popalio meteoalarme, jedna pojava neobična za ovo doba godine
Alo pre 1 satjoš 45 povezanih

Novi potez Gasproma u NIS-u: Prenos akcija da „zamaže oči“ Amerikancima ili uvod u prodaju?
Danas pre 3 minutajoš 20 povezanih

Ministarka: Vlada u petak o zakonu o legalizaciji, pa u parlament po hitnoj proceduri
N1 Info pre 2 satajoš 53 povezane