Povezane vesti
Njegovi kamioni razvoze po celoj Evropi, pun je kao brod! Muž naše pevačice je ozbiljan biznismen: Pomogao mi je moralno...
Kurir 18.08.2024
Pevačica Maja Berović, koja je već godinama u centru pažnje javnosti, već od svoje 17. godine živi ljubavnu priču sa biznismenom Alenom Dragosavom, sa kojim ima sina Lava. Njihova romansa počela je na nesvakidašnji način, kada je Alen bio redovan gost na… »
"Bila sam maloletna i ludo zaljubljena": Muž pevačice je danas uspešan biznismen, a bio je vozač kamiona: "Pomogao mi je…
Blic 18.08.2024
Pevačica Maja Berović od 17. godine je u ljubavi sa biznismenom Alenom Dragosavom sa kojim ima sina Lava. Maja Berović svog supruga je upoznala na nastupima, a Alen je bio redovan gost u objektu u kojem je ona pevala. - Dolazio je na svaki moj nastup i… »
Vesti dana »
Uhapšen šef beogradske policije Veselin Milić u vezi sa slučajem nestanka Aleksandra Nešovića Baje
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 127 povezanih
Uhapšen osumnjičeni za trgovinu drogom u Priboju, marihuana pronađena na školskim terenima
PP media pre 3 satajoš 48 povezanih
Boban Rajić Novostima i Politici dodao i NIN - šta još ima u vlasništvu
N1 Info pre 4 satijoš 26 povezanih
Saša Obradović: Veoma sam srećan što smo prošli u polufinale
Radio sto plus pre 16 minutajoš 85 povezanih
Trampove reči o Tajvanu uznemirile novinare: "Isto me je pitao i Si Đinping" (video)
Mondo pre 16 minutajoš 99 povezanih