Povezane vesti
Kome i zašto odgovara destabilizacija Srbije Analitičari: Vučić smeta jer nije ničija marioneta
Kurir 18.08.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da je tokom prošle i ove godine u Srbiju ušla rekordna svota novca nevladinim organizacijama (NVO) koje imaju za cilj njegovo rušenje, navodeći da je reč o desetinama ili čak stotinama miliona evra… »
Reagovanja iz NVO: Ne rušimo Vučića, Vučić preko nas pokušava da diskredituje narodne proteste
Insajder 18.08.2024
Posle jučerašnje izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića da su prošle i ove godine nevladine organizacije (NVO) u Srbiji dobile stotine miliona evra za njegovo rušenje, sagovornici Insajdera to čitaju kao "traženje narodnih neprijatelja“ i pokušaj… »
Vesti dana »
Žestok šamar za fudbalsku velesilu: Nekadašnji šampion ponižen na svom terenu i ostao bez Mundijala
Nova pre 7 minutajoš 125 povezanih
Njujork Tajms o Dijani Hrka: „Neverovatna majka“ protestnog pokreta u Srbiji, štrajkuje glađu da osveti sina
Nedeljnik pre 8 satijoš 23 povezane
Dijana Hrka prima infuziju u bolnici, ne odustaje od štrajka glađu
BBC News pre 4 satijoš 27 povezanih
„Glasala sam za prodaju NIS, a posle sam čula strašne stvari“: Guvernerka Jorgovanka Tabaković o našem naftnom gigantu
Nova pre 3 satajoš 28 povezanih
"Jednostavno, mi nemamo izbora": Siniša Mali o sankcijama NIS-u: "Rusi nisu sa nama tražili rešenje!"
Blic pre 32 minutajoš 127 povezanih