Povezane vesti
Dodik: Izgradnja auto-puta i spajanje sa Srbijom su prioritet
Vesti online 18.08.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da je prioritet i žila kucavica izgradnja auto-puta od Doboja preko Modriče, Brčko distrikta i Bijeljine i spajanje sa Srbijom. – Ubeđen sam, znajući šta radimo, da ćemo u narednih… »
Dodik: Auto-put koji će spojiti Republiku Srpsku i Srbiju prioritet i žila kucavica
Euronews 18.08.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da je gradnja auto-puta od Doboja preko Modriče, Brčko distrikta i Bijeljine i spajanje sa Srbijom prioritet i žila kucavica. "Ubeđen sam, znajući šta radimo, da ćemo u narednih četiri do… »
Dodik: Gradnja auto-puta i spajanje sa Srbijom prioritet i žila kucavica
RTV 18.08.2024
PRNJAVOR - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da je gradnja auto-puta od Doboja preko Modriče, Brčko distrikta i Bijeljine, i spajanje sa Srbijom, prioritet i žila kucavica. "Ubeđen sam, znajući šta radimo, da ćemo u… »
Vesti dana »
U Zubinom Potoku prekinuto snabdevanje vodom za piće zbog oštećenja kanala Ibar - Lepenac
Blic pre 8 satijoš 6 povezanih
Greatest 100 percent free Revolves No deposit Incentives to own 2024 Earn Real cash
PP media pre 15 minutajoš 8 povezanih
"Spreman sam da odmah okončam rat s: Rusijom!" Zelenski prelomio: Ne mora da se vraća teritorija, imam samo jedan uslov!"
Blic pre 11 satijoš 3 povezane
Petrušev načeo, Teodosić nastavio, Dobrić dovršio: Bajern u „Areni“ prošao kao Štutgart na „Marakani“
Danas pre 7 satijoš 3 povezane