Povezane vesti
"Meni je važno da poštuju moje sinove" Folker otkrio kako se slaže sa snajama, podarile mu šestoro unučadi
Dnevnik 19.08.2024
Miloš Bojanić otkrio je kako se slaže sa snajama koje su mu podarile šestoro unučadi. Proslavljeni pevač, kog smo gledali u nekoliko rijaliti programa, Miloš Bojanić, danas uživa u luksuzu, poseduje nekoliko nekretnina kako u Srbiji, tako i… »
"Služim im kafu i rakiju, opasne su": Bogati folker otkrio sve o snajkama, zbog jedne više ne jede šljive
Mondo 19.08.2024
Miloš Bojanić otkrio je kako se slaže sa snajama koje su mu podarile šestoro unučadi. Proslavljeni pevač, kog smo gledali u nekoliko rijaliti programa, Miloš Bojanić, danas uživa u luksuzu, poseduje nekoliko nekretnina kako u Srbiji, tako i… »
"Obe su opasne, služim im rakiju i kaficu" Miloš Bojanić razvezao jezik o snajama: Zbog jedne više ne jede ni šljive
Kurir 19.08.2024
Folker Miloš Bojanić je otkrio kako se slaže sa svojim snajkama, Draganom i Suzanom, koje su mu podarile šestoro unučadi. Sin Bane je u braku sa Suzanom, sa kojom ima tri ćerke, kod Mikica ima troje dece, dva sina i ćerku, koje je dobio sa suprugom… »
"Obe su opasne": Miloš Bojanić razvezao jezik o svojim snajkama: "Zbog jedne ne jedem šljive, drugoj sam kuvao kaficu"
Blic 19.08.2024
Folker Miloš Bojanić je otkrio kako se slaže sa svojim snajkama, Draganom i Suzanom, koje su mu podarile šestoro unučadi. Folker ima dvojicu sinova, Mikicu i Baneta. Bane je u braku sa Suzanom, sa kojom ima tri ćerke, kod Mikica ima troje dece, dva… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Veličanstvene slike sa Varadinskog mosta: Pogledajte kako je Novi Sad dočekao beogradske studente
Nova pre 9 minutajoš 19 povezanih
Krivične prijave protiv dvojice mladića zbog napada na vršnjaka u Subotici
Danas pre 3 satajoš 39 povezanih
Postao direktor dok je bio na izdržavanju zatvorske kazne, bio veza između SNS i kriminala: Ko je Miloš Pandrc, blizak saradnik Darka Šarića?
Nova pre 2 satajoš 7 povezanih
Potrošači u borbi protiv visokih cena: Vidno manji broj ljudi u marketima većih trgovinskih lanaca u Beogradu
Euronews pre 6 satijoš 26 povezanih
‘Smrzli smo se, ali idemo do kraja’: Studenti peške iz Inđije, na biciklima iz Beograda ka Novom Sadu
Južne vesti pre 8 satijoš 37 povezanih