Povezane vesti
U susret velikom jubileju – vratićemo stari sjaj: 59. Festival glumačkih ostvarenja u igranom filmu Niš
Nedeljnik 19.08.2024
„Drago mi je što imam priliku da najavim 59. izdanje Filmskih susreta u Nišu, festivala koji je ne samo najstariji u Srbiji, već i jedini festival koji je posvećen onima koji su srce i duša filma – glumcima. Moram priznati da osećam i dozu treme… »
Andrija Milošević: Vraćamo stari sjaj niškim Filmskim susretima
Glas juga 19.08.2024
Pod vođstvom novog umetničkog direktora, poznatog glumca Andrije Miloševića, festival obećava da će vratiti stari sjaj i uvesti novu energiju i strast u ovaj prestižni događaj. „Drago mi je što imam priliku da najavim 59. izdanje Filmskih… »
U susret velikom jubileju Andrija Milošević : vratićemo stari sjaj 59. Festival glumačkih ostvarenja igranog filmu u Nišu
Gradski portal 018 19.08.2024
„Drago mi je što imam priliku da najavim 59. izdanje Filmskih susreta u Nišu, festivala koji je ne samo najstariji festival dugometražnog igranog filma u Srbiji, već i jedini festival koji je posvećen onima koji su srce i duša filma – glumcima… »
Milošević: Filmski susreti su od samog početka bili više od festivala, oni su porodica
Niške vesti 19.08.2024
Andrija Milošević, kao umetnički direktor Filmskih susreta u Nišu, o 59. izdanju Festivala koji je kaže ne samo najstariji festival dugometražnog igranog filma u Srbiji, već i jedini festival koji je posvećen onima koji su srce i duša filma –… »
Vesti dana »
Palma je dugo tražio lek za tešku bolest: Otkrio prijateljima da će uskoro umreti, ovako se oprostio od njih
Telegraf pre 31 minutajoš 20 povezanih
VJT u Novom Sadu traži pritvor za 13 osumnjičenih zbog pada nadstrešnice
Danas pre 49 minutajoš 6 povezanih
Vučević se oprostio od Dragana Markovića Palme: "Uvek je posvećeno i predano radio u interesu Srbije"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane