Povezane vesti
U susret velikom jubileju – vratićemo stari sjaj: 59. Festival glumačkih ostvarenja u igranom filmu Niš
Nedeljnik 19.08.2024
„Drago mi je što imam priliku da najavim 59. izdanje Filmskih susreta u Nišu, festivala koji je ne samo najstariji u Srbiji, već i jedini festival koji je posvećen onima koji su srce i duša filma – glumcima. Moram priznati da osećam i dozu treme u ulozi… »
Andrija Milošević: Vraćamo stari sjaj niškim Filmskim susretima
Glas juga 19.08.2024
Pod vođstvom novog umetničkog direktora, poznatog glumca Andrije Miloševića, festival obećava da će vratiti stari sjaj i uvesti novu energiju i strast u ovaj prestižni događaj. „Drago mi je što imam priliku da najavim 59. izdanje Filmskih susreta u Nišu… »
U susret velikom jubileju Andrija Milošević : vratićemo stari sjaj 59. Festival glumačkih ostvarenja igranog filmu u Nišu
Gradski portal 018 19.08.2024
„Drago mi je što imam priliku da najavim 59. izdanje Filmskih susreta u Nišu, festivala koji je ne samo najstariji festival dugometražnog igranog filma u Srbiji, već i jedini festival koji je posvećen onima koji su srce i duša filma – glumcima. Moram… »
Milošević: Filmski susreti su od samog početka bili više od festivala, oni su porodica
Niške vesti 19.08.2024
Andrija Milošević, kao umetnički direktor Filmskih susreta u Nišu, o 59. izdanju Festivala koji je kaže ne samo najstariji festival dugometražnog igranog filma u Srbiji, već i jedini festival koji je posvećen onima koji su srce i duša filma – glumcima… »
Vesti dana »

FBI objavio snimak osumnjičenog za ubistvo Čarlija Kirka: Osoba u crnom trči preko krova, pa nestaje u šumi VIDEO
Nova pre 4 minutajoš 26 povezanih

Vremenska prognoza: umereno toplo ali sa kišnim periodima! Jutarnje od 11 dnevne do 29! Vremenska prognoza 12.9.2025. - 18.9.2025.
Volim Zrenjanin pre 1 satjoš 22 povezane

UKRAJINSKA KRIZA Napadi na centar za obuku Zaporoške nuklearke, Moskvu i Lenjingrad; Počele vežbe Rusije i Belorusije Zapad-2025
RTV pre 24 minutajoš 20 povezanih

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Beta pre 14 minutajoš 20 povezanih

Lidija je došla, ali Ceca ne! Poznato zašto je samo sestra pevačice bila na punoletstvu ćerke Saše Matića
Alo pre 1 satjoš 13 povezanih