Povezane vesti

Bebi Dol promenila ime u sedmoj deceniji: Ovo je razlog!

Bebi Dol promenila ime u sedmoj deceniji: Ovo je razlog!

Svet plus 19.08.2024
Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol, odlučila je da u sedmoj deceniji promeni ime, a razlog za to je i više nego opravdan. Popularna pevačica odlučila je da u dokumentima promeni ime u Dana, što je njeno crkveno ime, dok je prezime uzela od sadašnjeg… »
Pričali da se hrani u narodnoj kuhinji, pa promenila ime: Bebi Dol nije više Dragana Šarić, sad se ovako zove

Pričali da se hrani u narodnoj kuhinji, pa promenila ime: Bebi Dol nije više Dragana Šarić, sad se ovako zove

Mondo 19.08.2024
Popularna pevačica Bebi Dol promenila je ime u Dana Todorović, a jednom prilikom je otkrila i zašto je to uradila. Pevačica Bebi Dol, nekadašnja predstavnica Srbije na Pesmi Evrovizije i učesnica rijalitija Farma i Zadruga, dospela je u centar pažnje… »
Pevačica promenila ime u 7. deceniji: "Dosadilo mi je, zbog toga sam donela tu odluku"

Pevačica promenila ime u 7. deceniji: "Dosadilo mi je, zbog toga sam donela tu odluku"

Blic 19.08.2024
U sedmoj deceniji je svoje ime promenila pevačica Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol. Dragana je svoje ime promenila u Dana Todorović, te joj ono piše u ličnim dokumentima. – Jednostano odlučila sam da se više ne zovem Dragana Šarić jer mi je to… »
Više nije Bebi Dol, a nije ni Dragana Šarić: Evo koje ime joj piše u ličnoj karti! Imala je jak razlog da skroz promeni…

Više nije Bebi Dol, a nije ni Dragana Šarić: Evo koje ime joj piše u ličnoj karti! Imala je jak razlog da skroz promeni…

Kurir 19.08.2024
U sedmoj deceniji je svoje ime promenila pevačica Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol. Dragana je svoje ime promenila u Dana Todorović, te joj ono piše u ličnim dokumentima. – Jednostano odlučila sam da se više ne zovem Dragana Šarić jer mi je to… »

Vesti dana »

Blic: Glišić doživeo moždani udar

Blic: Glišić doživeo moždani udar

Beta pre 31 minutajoš 47 povezanih
Požar u Batajnici, izgorela garaža od 300 kvadrata

Požar u Batajnici, izgorela garaža od 300 kvadrata

Insajder pre 2 minutajoš 22 povezane
Er Srbija u julu prevezla više od pola miliona putnika

Er Srbija u julu prevezla više od pola miliona putnika

RTV pre 56 minutajoš 18 povezanih
Danas oblačno sa kišom, temperatura do 28

Danas oblačno sa kišom, temperatura do 28