Povezane vesti
Bebi Dol promenila ime u sedmoj deceniji: Ovo je razlog!
Svet plus 19.08.2024
Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol, odlučila je da u sedmoj deceniji promeni ime, a razlog za to je i više nego opravdan. Popularna pevačica odlučila je da u dokumentima promeni ime u Dana, što je njeno crkveno ime, dok je prezime uzela od… »
Pričali da se hrani u narodnoj kuhinji, pa promenila ime: Bebi Dol nije više Dragana Šarić, sad se ovako zove
Mondo 19.08.2024
Popularna pevačica Bebi Dol promenila je ime u Dana Todorović, a jednom prilikom je otkrila i zašto je to uradila. Pevačica Bebi Dol, nekadašnja predstavnica Srbije na Pesmi Evrovizije i učesnica rijalitija Farma i Zadruga, dospela je u centar… »
Pevačica promenila ime u 7. deceniji: "Dosadilo mi je, zbog toga sam donela tu odluku"
Blic 19.08.2024
U sedmoj deceniji je svoje ime promenila pevačica Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol. Dragana je svoje ime promenila u Dana Todorović, te joj ono piše u ličnim dokumentima. – Jednostano odlučila sam da se više ne zovem Dragana Šarić jer mi… »
Više nije Bebi Dol, a nije ni Dragana Šarić: Evo koje ime joj piše u ličnoj karti! Imala je jak razlog da skroz promeni…
Kurir 19.08.2024
U sedmoj deceniji je svoje ime promenila pevačica Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol. Dragana je svoje ime promenila u Dana Todorović, te joj ono piše u ličnim dokumentima. – Jednostano odlučila sam da se više ne zovem Dragana Šarić jer mi… »
Vesti dana »
Olujni vetrovi stižu u Srbiju! Hitno se oglasio RHMZ, opasna pojava već u toku noći (Foto)
Mondo pre 1 satjoš 46 povezanih
Preradović: Vučić je 5. novembra u Novi Sad došao pre protesta, postoje svedoci
Radio 021 pre 5 satijoš 15 povezanih
HRW: Prisilno raseljavanje stanovništva iz Gaze je ratni zločin
Glas Amerike pre 10 satijoš 26 povezanih
Tejlor Fric pobedio Aleksa de Minora na Završnom turniru u Torinu
Politika pre 9 minutajoš 21 povezana