Povezane vesti
„Gde ja da budem sa decom dok se narod šeta kroz moju kuću“: Ceca otkrila da je dobila nesvakidašnju ponudu, ali ju je odmah…
Nova 19.08.2024
: Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović progovorila je o jednoj zanimljivoj temi. Svetlana Ceca Ražnatović godinama sa decom živi u vili u Ljutice Bogdana, a njeni obožavaoci neretko dolaze da se fotografišu ispred ovog zdanja. Kako njena vila važi za jednu… »
"Gde ja da budem dok narod šeta kroz moju kuću, a ja uzimam pare? Ceca otkrila kakvu je ponudu dobila od agencija, pa…
Blic 19.08.2024
Koliko je Ceca Ražnatović velika zvezda i u Srbiji i regionu, pokazuje i to što je poznata influenserka iz Slovenije sa velikim oduševljenjem nedavno otišla u obilazak pevačicine vile na Dedinju u Beogradu, koju je sve vreme snimala i video objavila na… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Stabilizacija u Deliblatskoj peščari i borba na Stolovima
Naslovi.ai pre 24 minutajoš 56 povezanih
Akcionariski fond ili Uprava za trezor? Kako se prijaviti za 6.000 dinara i koji su uslovi
B92 pre 1 satjoš 32 povezane
U Srbiji od groznice Zapadnog Nila obolelo 11 ljudi, pet više nego prethodne sedmice
Beta pre 49 minutajoš 25 povezanih
Počela vanredna sednica Skupštine Srbije sa rebalansom budžeta na dnevnom redu
Naslovi.ai pre 24 minutajoš 55 povezanih
RIK usvojio - na biralištima će biti i kartonski i novi paravani u obliku kabine
RTV pre 1 satjoš 17 povezanih