Повезане вести

Горан Весић издао уџбеник у Великој Британији; "Привилегија је пренети знање"

Горан Весић издао уџбеник у Великој Британији; "Привилегија је пренети знање"

Б92 19.08.2024
Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Горан Весић, са професорима Универзитета у Марибору Михом Маричем и Гораном Арсенијевићем, објавио је у Великој Британији уџбеник о политичким кампањама на друштвеним… »
Министар Горан Весић: Испунио сам још један лични циљ - примери са друштвених мрежа преточени у уџбеник

Министар Горан Весић: Испунио сам још један лични циљ - примери са друштвених мрежа преточени у уџбеник

Курир 19.08.2024
Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Горан Весић, са професорима Универзитета у Марибору Михом Маричем и Гораном Арсенијевићем, објавио је у Великој Британији уџбеник о политичким кампањама на друштвеним… »
Весић: Испунио сам још један лични циљ - примери са друштвених мрежа преточени у уџбеник

Весић: Испунио сам још један лични циљ - примери са друштвених мрежа преточени у уџбеник

Телеграф 19.08.2024
Уџбеник заснован на примерима са његових друштвених мрежа током политичких кампања. Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Горан Весић, са професорима Универзитета у Марибору Михом Маричем и Гораном… »

Вести дана »