Povezane vesti

"Nije moglo da se izdrži!" Verica i Veljko za Telegraf nakon drame na Avali: Dobio je krivičnu, evo šta dalje!

"Nije moglo da se izdrži!" Verica i Veljko za Telegraf nakon drame na Avali: Dobio je krivičnu, evo šta dalje!

Telegraf 19.08.2024
Preporučujemo. Modna kreatorka Verica Rakočević i njen suprug Veljko Kuzmančević, doživeli su sinoć, 18. avgusta, neprijatnost od strane komšije koji im je, kako navode, pretio smrću. Sve se dogodilo na Avali, u mirnom naselju gde poznati par živi, a… »
Kurir na mestu incidenta na Avali! Evo šta smo zatekli ispred kuće Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića gde im je pretio…

Kurir na mestu incidenta na Avali! Evo šta smo zatekli ispred kuće Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića gde im je pretio…

Kurir 19.08.2024
Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević u noći između nedelje i ponedeljka preživeli su pakao zbog komšije na Avali, gde žive. Čak je i policija intervenisala! Kompozitor je na svojim društvenim mrežama podelio video-snimak na kojem se čuje kako im komšija… »
"Ovo je komšija nasilnik, profesor na fakultetu": Veljko Kuzmančević podelio sliku čoveka kog su Verica i on prijavili…

"Ovo je komšija nasilnik, profesor na fakultetu": Veljko Kuzmančević podelio sliku čoveka kog su Verica i on prijavili…

Blic 19.08.2024
Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević sinoć su pozvali policiju zbog drame koja se odigrala nadomak dvorišta njihovog doma na Avali. Verica i Veljko podelili su video snimak, te istakli da im je komšija pretio. Veljko Kuzmančević se sada oglasila i… »
Verica Rakočević otkrila da li se ona i Veljko sele iz porodične kuće nakon drame: "Ovaj dom sam gradila 11 godina..."

Verica Rakočević otkrila da li se ona i Veljko sele iz porodične kuće nakon drame: "Ovaj dom sam gradila 11 godina..."

Blic 19.08.2024
Modna kreatorka Verica Rakočević i njen suprug Veljko Kuzmančević doživeli su sinoć pravu dramu u svojoj porodičnoj kući na Avali. Verica se oglasila za "Blic" i otkrila šta se tačno dogodilo, a kako je istakla, bila je jako uplašena. Naime, njihov prvi… »
"Ako uđe u dvorište ne odgovaram za svoje postupke": Veljko Kuzmančević i Verica Rakočević otkrili sve detalje incidenta sa…

"Ako uđe u dvorište ne odgovaram za svoje postupke": Veljko Kuzmančević i Verica Rakočević otkrili sve detalje incidenta sa…

Blic 19.08.2024
U domu Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića na Avali sinoć se odigrala drama, kada su pozvali policiju zbog pretnji komšije. Veljko Kuzmančević, muž Verice Rakočević, opisao je kako su se stvari odigrale. - Bila je burna noć, ali ne prvi put, nažalost… »
„Prošao je pored Veljka i rekao kako je lepo imati decu – verovatno je hteo da uvredi“: Verica Rakočević se oglasila nakon…

„Prošao je pored Veljka i rekao kako je lepo imati decu – verovatno je hteo da uvredi“: Verica Rakočević se oglasila nakon…

Nova 19.08.2024
: Modna kreatorka Verica Rakočević i njen suprug Veljko Kuzmančević nedavno su preživeli dramu. Verica Rakočević sa suprugom već godinama živi na Avali, gde su pronašli svoj mir. Međutim, u poslednje vreme imaju problem sa jednim komšijom, zbog čega su… »
Ovo je luksuzna vila Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića u kojoj je policija intervenisala: Pravi mali raj na Avali FOTO

Ovo je luksuzna vila Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića u kojoj je policija intervenisala: Pravi mali raj na Avali FOTO

Nova 19.08.2024
: Modna kreatorka Verica Rakočević godinama je u skladnom braku sa 35 godina mlađim kompozitorom Veljkom Kuzmančevićem. Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević žive u luksuznom domu na Avali, gde su pronašli svoj mir, ali su u poslednje vreme imali… »
"Tresla sam se, vređao me je, da Veljko nije bio tu...": Verica se oglasila nakon paklene noći u domu na Avali

"Tresla sam se, vređao me je, da Veljko nije bio tu...": Verica se oglasila nakon paklene noći u domu na Avali

Mondo 19.08.2024
Veljko Kuzmančević putem društvenih mrežam otkrio je da su komšiju s Avale prijavili policiji zbog uvreda i pretnji, a sada se ovim povodom oglasila i njegova supruga Verica Rakočević. Bračni par, modna kreatorka Verica Rakočević i kompozitor Veljko… »
Ovo je imanje Verice Rakočević na Avali gde je reagovala policija: Na terasi vredni antikviteti, a dvorište...

Ovo je imanje Verice Rakočević na Avali gde je reagovala policija: Na terasi vredni antikviteti, a dvorište...

Telegraf 19.08.2024
Preporučujemo. U mirnom naselju na Avali, gde godinama žive modna kreatorka Verica Rakočević i njen suprug Veljko Kuzmančević, došlo je do neočekivane situacija. Poznati par imao je incident sa komšijom, zbog čega je morala da reaguje policija. Prema… »

Vesti dana »