Повезане вести

Посебан дан за Роквиће: Никола све открио јавно - Мајка Славица и брат Марко су....

Посебан дан за Роквиће: Никола све открио јавно - Мајка Славица и брат Марко су....

Стори 19.08.2024
Породица Маринка Роквића на данашњи дан посебно је рањива. Његови синови Марко и Никола, као и супруга Славица и данас се, као и сваког дана, присећају свог вољеног Маринка, а Никола је открио зашто је данас посебан дан за… »
У дому Роквића срећа и туга у исти дан: Ове речи расплакале су све (ФОТО)

У дому Роквића срећа и туга у исти дан: Ове речи расплакале су све (ФОТО)

Свет & Скандал 19.08.2024
Породица Маринка Роквића обележава посебан дан Никола Роквић данас је на свом Инстаграм профилу саопштио да је Преображење за Роквиће посебан празник. Породица Маринка Роквића данас је због овог празника и срећна и тужна. Ата… »
"Тебе немам, А душа ме боли": Огласили се Марко, Никола и Славица и емотивном објавом растужили све: Посебан дан за Роквиће

"Тебе немам, А душа ме боли": Огласили се Марко, Никола и Славица и емотивном објавом растужили све: Посебан дан за Роквиће

Курир 19.08.2024
За породицу Роквић данас је посебан дан, а Никола Роквић огласио се емотивном поруком и открио зашто је овај дан оволико битан за њих, као и да им данас Маринко посебно недостаје. На данашњи дан крштени су Никола, његов брат… »
Посебан дан за роквиће: Славица, Никола, Марко се огласили: "Тебе немам, а душа ме боли"

Посебан дан за роквиће: Славица, Никола, Марко се огласили: "Тебе немам, а душа ме боли"

Блиц 19.08.2024
Данас је посебан дан за породицу Маринка Роквића. Његови синови, Марко и Никола, као и супруга Славица, присећају се вољеног Маринка. Никола је открио зашто је овај дан посебан за њих. На данашњи дан крштени су Никола, његов… »

Вести дана »