Povezane vesti
Ispovest srpkinje koja mesečari dok spava otvorenih očiju Kad sam shvatila šta se zbilo dvaput za veče, rešila sam ostaću…
Kurir 19.08.2024
Mesečarim otkad znam za sebe. Tako noću šetam po kući, kuvam, presvlačim se... Jednom sam visila kroz prozor, drugi put se povredila kad sam dlanom razbila prozorsko staklo, kao mala izlazila sam na ulicu... I sve to radim dok spavam otvorenih očiju! Ovo… »
"Probudila sam se, visila sam na prozoru. Ujela sam osobu koja je htela da me spasi": Ispovest Beograđanke koja mesečari…
Blic 19.08.2024
"Mesečarim otkad znam za sebe. Tako noću šetam po kući, kuvam, presvlačim se... Jednom sam visila kroz prozor, drugi put se povredila kad sam dlanom razbila prozorsko staklo, kao mala izlazila sam na ulicu... I sve to radim dok spavam otvorenih očiju!"… »
Vesti dana »

Toplotni talas u Srbiji: visoke temperature, upozorenja i rizik od požara do 17. avgusta
Naslovi.ai pre 56 minutajoš 47 povezanih

Al Džazira: Pet članova medijske ekipe poginulo u izraelskom udaru na njihov šator u Gazi, UN ukazuje na kršenje međunarodnog humanitarnog prava
Insajder pre 21 minutajoš 26 povezanih

Predstojeći samit Trampa i Putina na Aljasci: test za mir u Ukrajini i međunarodne reakcije
Naslovi.ai pre 1 satjoš 45 povezanih

U drugom kvartalu ove godine smanjena vrednost građevinskih radova u Srbiji
Danas pre 51 minutajoš 23 povezane

"Mislile smo da je kraj, ruke su mi se tresle dok sam vozila" Srpkinje se našle u grotlu požara kod Čanja (foto/video)
Alo pre 36 minutajoš 20 povezanih