Повезане вести
Јеленић открио: "Био сам за то да и Прлаиновић игра у Паризу, рекао сам им да ће бити пуковници или покојници"
Телеграф 19.08.2024
Какав би то тек тим био. Ватерполо репрезентација Србије је направилаи невероватан успех на Олимпијским играма у Паризу, где је дошла до освајања златне медаље победом против Хрватске у великом финалу, чиме је само успела да… »
Јеленић: Урош ми је обећао 'Бићемо пуковници'
Спортски журнал 19.08.2024
Екипа је отишла по злато на ОИ и то је и урадила. Ватерполисти Србије су 11. августа освојили златну медаљу на Олимпијским играма у Паризу, пошто су у финалу победили Хрватску 13:11. - Пред старт припрема у Крагујевцу имао сам… »
„Са Шапићем не причам 12 година, нисам се ни ја поздравио са њим“: Председник ВСС открио детаље са дочека олимпијаца на…
Нова 19.08.2024
: Виктор Јеленић, председник Ватерполо савеза Србије, открио је нове детаље око дешавања у Скупштини града на дочеку олимпијаца, али и шта се све дешавало пре и у току Олимпијских игара у Паризу. Јеленић је најпре говорио о… »
Вести дана »
Попустила брана: Наређена хитна евакуација становништва у америчком граду: "Делујте брзо да бисте заштитили свој живот" (фото, видео)
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
"Повлачимо се" Зет Доналда Трампа одустао од куповине и реконструкције зграде "Генералштаба"
Блиц пре 3 сатајош 3 повезане
Путинов човек тврди да је Русија спремна за мир: Ипак, само под овим скандалозним условима: "Уступке не правимо!"
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Турски ратни авиони оборили дрон који је био ‘изван контроле’ а долазио је са Црног мора ка Турској
Данас пре 2 минутајош 1 повезана