Повезане вести

Тихомир породио жену испред куће! Супруга координисала, а онда су дошли његови родитељи: Овако је на свет дошла Клара

Тихомир породио жену испред куће! Супруга координисала, а онда су дошли његови родитељи: Овако је на свет дошла Клара

Курир 19.08.2024
Порођај је један од најинтензивнијих и најважнијих тренутака у животу сваке жене, али и тренутак великог ишчекивања и радости за целу породицу. У питању је искуство испуњено невероватном снагом, љубављу и храброшћу, а свака… »
Мушкарац породио супругу испред куће: “Жена је била смирена, мене је хватала нервоза”

Мушкарац породио супругу испред куће: “Жена је била смирена, мене је хватала нервоза”

Н1 Инфо 19.08.2024
Подели : Тихомир Вукоја из Пакоштана у Хрватској, који није ни планирао да буде на порођају, сматрајући да то није за њега, сплетом околности породио је своју супругу испред породичне куће. Све је почело у петак око осам ујутро… »

Нови магазин 19.08.2024
Тихомир Вукоја из Пакоштана у Хрватској, који није ни планирао да буде на порођају, сматрајући да то није за њега, сплетом околности породио је своју супругу испред породичне куће. Све је почело у петак око осам ујутро, устали… »
Тихомир породио супругу испред куће, другари га прозвали "бабица": Испричао како је на свет стигла Клара

Тихомир породио супругу испред куће, другари га прозвали "бабица": Испричао како је на свет стигла Клара

Телеграф 19.08.2024
Све је почело у петак око осам ујутро, устали су и супруга му је рекла да су кренули трудови и да ће се породити, али да нема разлога за панику јер је велик размак између контракција. Међутим, ситуација се брзо променила. Порођај… »

Вести дана »