Povezane vesti
Poznato stanje Uroša stanića nakon što je završio u Urgentnom! Evo kako se oseća: Uvedena mi je terapija!
Kurir 19.08.2024
Uroš Stanić završio je u Urgentnom centru, a fotografijom koju je objavio na mrežama zabrinuo je svoje pratioce. Naime, njemu se zdravstveno stanje pogoršalo zbog porodičnih problema. Ubrzo nakon pregleda on se oglasio i otkrio u kakvom se stanju… »
"Uvedena mi je terapija": Poznato stanje Uroša Stanića nakon to je završio u Urgentnom, evo kako se oseća
Blic 19.08.2024
Uroš Stanić završio je u Urgentnom centru, a fotografijom koju je objavio na mrežama zabrinuo je svoje pratioce. Naime, njemu se zdravstveno stanje pogoršalo zbog porodičnih problema. Ubrzo nakon pregleda on se oglasio i otkrio u kakvom se stanju… »
Uroš Stanić hitno primljen u urgentni: "Naglo mi je pozlilo, probada me u grudima", spomenuo i oca
Blic 19.08.2024
Bivši učesnike Elite, Uroš Stanić zabrinuo je svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram nakon što je objavio fotografiju da je završio na Urgentnom. Mnogi su se zapitali šta se tačno dogodilo, a Uroš se tim povodom sada oglasio. Uroš je… »
Uroš Stanić hitno primljen u urgentni! Pretrpio veliki stres, probada ga u grudima, spomenuo i oca
Kurir 19.08.2024
Bivši učesnike Elite Uroš Stanić zabrinuo je svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram nakon što je objavio fotografiju da je završio na Urgentnom. Mnogi su se zapitali šta se tačno dogodilo, a Uroš se tim povodom sada oglasio. Uroš je… »
Vesti dana »

Prvi stepen pripravnosti Dragačevci strahuju od poplava: Situacija se prati iz sata u sat, evo kakvo je stanje na terenu
Večernje novosti pre 1 satjoš 24 povezane

Nemačka ambasadorka: Studenti žele institucije koje funkcionišu, to je želja svih normalnih ljudi
Beta pre 1 satjoš 6 povezanih

Tramp pokreće novi trgovinski rat: Ogromne carine na uvoz automobila, pretnje EU i Kanadi
Nova pre 2 satajoš 15 povezanih

Preradović: Projekat Jadar Vučiću jedini koridor opstanka vlasti
Novi magazin pre 26 minutajoš 3 povezane