Повезане вести
Верица је ушла у наше двориште, а онда… Вељков и Веричин комшија неће више да ћути, изнео своју страну приче
Свет & Скандал 19.08.2024
Комшија Верице Ракочевић открио коме и зашто је претио Верица Ракочевић и Вељко Кузманчевић објавили су снимак на коме се чују претње које им, како они тврде, упутио комшија. Међутим, комшија Верице Ракочевић ове наводе… »
"Био је најлепши стјуард, чувен по лепоти" Њега је Верица Ракочевић волела пре Вељка, а данас је директор компаније у…
Курир 19.08.2024
Познати брачни пар Верица Ракочевић и Вељко Кузманчевић у ноћи између недеље и понедељка преживели су пакао због комшије на Авали, где живе, због чега је интервенисала и полиција! Популарна дизајнерка годинама уназад ужива у… »
"Прво сам га одбила" Овако су Верица Ракочевић и Вељко започели везу: Третирала сам га као дете, млађи је од мојих ћерки!
Курир 19.08.2024
Модна креаторка Верица Ракочевић и супруг Вељко Кузманчевић синоћ позвали полицију након драме надомак њиховог дворишта на Авали. Верица и Вељко истакли су да им је комшија претио, што их је јако узнемирило. Брачни пар, иначе… »
"Нисам био пијан, свађао сам се са женом": Огласио се ветеринар са Авале, тврди да није псовао Верицу и Вељка
Телеграф 19.08.2024
Креаторка Верица Ракочевић и њен муж Вељко Кузманчевић имали су, како наводе, непријатну ситуацију синоћ на Авали. Наиме, како они тврде, комшија им је претио и због тога је полиција морала да реагује. Сада је Драган Бацић, ког… »
Био је стјуард и нашироко познат по великој лепоти: Ово је први муж Верице Ракочевић и отац Елене Карић: Сада је директор…
Блиц 19.08.2024
Верица Ракочевић и супруг Вељко Кузманчевић имали су, како наводе, непријатну ситуацију синоћ на Авали када им је комшија, како они тврде, претио и због чега је полиција морала да реагује. Наиме, дизајнерка Верица Ракоћевић већ… »
"Они се смеју и провоцирају ме": Огласио се комшија због ког је Верица звала полицију, испричао своју страну
Мондо 19.08.2024
Огласио се комшија Верице Ракочевић и Вељка Кузманчевића који је правио неред у насељу на Авали. Верица Ракочевић и њен супруг Вељко Кузманчевић имали су, како наводе, непријатну ситуацију испред свог дома на Авали када им је… »
"Овај дом сам градила 11 година...": Верица Ракочевић о селидби након језивих сцена на Авали
Мондо 19.08.2024
Верица Ракочевић се још једном огласила поводом драме коју је проживела у насељу на Авали у којем живи са супругом Вељком. Вељко Кузманчевић недавно је путем друштвених мрежа открио је да су он и његова супруга Верица… »
Вељко објавио слику комшије који је претио њему и Верици! Професор је на једном факултету: "Молим надлежне"
Телеграф 19.08.2024
Препоручујемо. Модна креаторка Верица Ракочевић и њен супруг Вељко Кузманчевић, пријавили су синоћ, 18. августа, комшију и то због страшних претњи смрћу које им је упутио. Кузманчевић се прво огласио на свом Инстаграму синоћ… »
Вести дана »
Тањга расположен после велике победе: "Доста је илузорно сад причати о титули"
Спортске.нет пре 8 минутајош 81 повезана
Данас почиње легализација по новим правилима: Ево шта је потребно да би били "свој на своме"
Курир пре 1 сатјош 34 повезане
Стојаковић: Задовољан сам коначним резултатом и створеним приликама против Радничког
РТС пре 2 сатајош 31 повезана
Покушај пуча у Бенину пропао захваљујући лојалистима, каже министар унутрашњих послова
BBC News пре 5 сатијош 25 повезаних