Повезане вести
Ана Брнабић: Све што треба да знате о Ратку Ристићу
Политика 19.08.2024
Председница Народне скупштине Србије Ана Брнабић поручила је је да са уживањем чита одговор који јој је упутио професор и члан покрета Ми - снага народа Ратко Ристић. - Ево шта је у том одговору, углавном о себи, рекао: КАД СЕ… »
Ана Брнабић, поново, одговорила Ратку Ристићу, па поставила и три питања јавности
Данас 19.08.2024
„Са уживањем сам читала одговор који ми је упутио политичар Ратко Ристић“, навела је на мрежи „Икс“ председница Скупштине Србије Ана Брнабић реагујући на текст професора Шумарског факултета и београдског одборника „МИ снага… »
Ана Брнабић објаснила грађанима: Ово је све што треба да знате о Ратку Ристићу... ВИДЕО
Б92 19.08.2024
Председница Народне скупштине Србије Ана Брнабић истакла је да је са уживањем читала одговор који јој је упутио политичар Ратко Ристић. "Ево шта је у том одговору, углавном о себи, рекао: 1. КАД СЕ РАТКУ РИСТИЋУ НЕШТО НЕ СВИДИ… »
Чим му СЕ НЕШТО НЕ СВИДИ, ПРЕЛАЗИ НА увреде Ана Брнабић таксативно одговорила Ратку Ристићу и поставила три кључна питања…
Курир 19.08.2024
Председница Скупштине Ана Брнабић данас је таксативно анализирала одговор који јој је упутио Ратко Ристић путем листа "Данас", и истакла да је тим текстом највише рекао о себи. Одговор председнице Скупштине преносимо у целости… »
Вести дана »
Изложба "100 година од обнове Његошеве капеле" отворена у Краљевском двору: Присуствовао и принц Александар Карађорђевић
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
„Напредњаци вређали и псовали госте из Бундестага“: Бурна седница посланичке групе пријатељства
Данас пре 9 сатијош 1 повезана
Ђурић у Бриселу: Због тешких глобалних околности осећа нешто више залета и замаха за проширење ЕУ
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
Шок одлука италијанског суда: Украјинац оптужен за саботажу 'Северног тока' биће изручен Немачкој (видео)
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана