Povezane vesti
"Bilo me je sramota da kažem da sam sa Kemišom": Zorica o ljubavi sa muzičarem, nije mogla da ga smisli
Mondo 19.08.2024
Zorica Brunclik otkrila je nepoznate detalje o početku vezu sa Kemišom. Najtiražnija domaća pevačica Zorica Brunclik (68) i istaknuti estradni umetnik Miroljub Aranđelović Kemiš (66) nedavno su otkrili da će uskoro obnoviti bračne zavete i na… »
Zorica Brunclik nije mogla da smisli kemiša na početku veze: "Ja sam bolji čovek od njega, Bog me je nagradio"
Blic 19.08.2024
Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš uživaju u ljubavi koja traje nekoliko decenija, a iako deluje da su bili suđeni jedno drugom, pevačica priznaje da to nije bila ljubav na prvi pogled. Posle toliko vremena Zorica sa ponosom govori o… »
"Nisam mogla da ga smislim!" Svi detalji braka Zorice Brunclik i Kemiša: Muzička zvezda priznala jednu važnu stvar
Kurir 19.08.2024
Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš uživaju u ljubavi koja traje nekoliko decenija, a iako deluje da su bili suđeni jedno drugom, pevačica priznaje da to nije bila ljubav na prvi pogled. Posle toliko vremena Zorica sa ponosom govori o… »
Vesti dana »
Rhmz izdao upozorenje! Tokom večeri stiže nova promena, a ovde će sneg dostići 20 centimetara! Evo i kako će biti u Beogradu (foto)
Kurir pre 1 satjoš 25 povezanih
Goran Ješić nakon puštanja iz pritvora: Prostor nedostojan za ljude u 21. veku
Vreme pre 45 minutajoš 25 povezanih
Žreb je odlučio: Poznati parovi polufinala Kupa Srbije za odbojkašice
Večernje novosti pre 15 minutajoš 42 povezane