Povezane vesti
Aktivistkinja o razgovoru u policiji zbog objave na Fejsbuku: „Tačno su znali gde sam“
Nova 19.08.2024
: Četvoro aktivista Eko straže privedeno je u subotu gotovo sinhronizovano u Beogradu, Čačku i Šapcu, dok je aktivistkinja te organizacije Aleksandra Bulatović pozvana na informativni razgovor u Upravu kriminalističke policije u Čačku. „Oni su privedeni… »
„Tačno su znali gde sam“: Aktivistkinja o razgovoru u policiji zbog objave na Fejsbuku
Novi magazin 19.08.2024
Četvoro aktivista Eko straže privedeno je u subotu gotovo sinhronizovano u Beogradu, Čačku i Šapcu, dok je aktivistkinja te organizacije Aleksandra Bulatović pozvana na informativni razgovor u Upravu kriminalističke policije u Čačku. „Oni su privedeni u… »
„Tačno su znali gde sam“: Aktivistkinja o razgovoru u policiji zbog objave na Fejsbuku
N1 Info 19.08.2024
Podeli : Četvoro aktivista Eko straže privedeno je u subotu gotovo sinhronizovano u Beogradu, Čačku i Šapcu, dok je aktivistkinja te organizacije Aleksandra Bulatović pozvana na informativni razgovor u Upravu kriminalističke policije u Čačku. „Oni su… »
Vesti dana »
Marta Kos prenela Ani Brnabić zabrinutost EU zbog koraka vlasti Srbije da suzbiju nezavisno sudstvo
Beta pre 3 satajoš 29 povezanih
Krivična prijava protiv žene zbog sumnje na ubijanje napuštenih pasa zatrovanom hranom
Jugmedia pre 1 satjoš 38 povezanih
BLOG UŽIVO Izraelska vojska prvi put izvela vazdušne napade na severu Irana; Berze: Cena sirove nafte Brent porasla na više od 110 dolara
Insajder pre 6 minutajoš 76 povezanih
Potpisani ugovori za „Osmeh Vojvodine“: Srbija gradi modernu saobraćajnicu od Bačkog Brega do Srbobrana
IndeksOnline pre 5 satijoš 30 povezanih
Veliki udarac za Italiju: Tonali se povredio uoči utakmica Italije u baražu za Svetsko prvenstvo
Kurir pre 32 minutajoš 26 povezanih