Povezane vesti
Aktivistkinja o razgovoru u policiji zbog objave na Fejsbuku: „Tačno su znali gde sam“
Nova 19.08.2024
: Četvoro aktivista Eko straže privedeno je u subotu gotovo sinhronizovano u Beogradu, Čačku i Šapcu, dok je aktivistkinja te organizacije Aleksandra Bulatović pozvana na informativni razgovor u Upravu kriminalističke policije u Čačku. „Oni su privedeni… »
„Tačno su znali gde sam“: Aktivistkinja o razgovoru u policiji zbog objave na Fejsbuku
Novi magazin 19.08.2024
Četvoro aktivista Eko straže privedeno je u subotu gotovo sinhronizovano u Beogradu, Čačku i Šapcu, dok je aktivistkinja te organizacije Aleksandra Bulatović pozvana na informativni razgovor u Upravu kriminalističke policije u Čačku. „Oni su privedeni u… »
„Tačno su znali gde sam“: Aktivistkinja o razgovoru u policiji zbog objave na Fejsbuku
N1 Info 19.08.2024
Podeli : Četvoro aktivista Eko straže privedeno je u subotu gotovo sinhronizovano u Beogradu, Čačku i Šapcu, dok je aktivistkinja te organizacije Aleksandra Bulatović pozvana na informativni razgovor u Upravu kriminalističke policije u Čačku. „Oni su… »
Vesti dana »
Večeras na Mundijalu: Ronaldov poslednji voz i ispit za domaćina
Sport klub pre 29 minutajoš 23 povezane
Haos posle ispadanja! Cela nacija postavlja isto pitanje – zašto Vinisijus nije šutirao penal?! Odluka koja je podigla Brazil na noge!
Kurir pre 1 satjoš 20 povezanih
Vanredna sednica Skupštine Srbije počinje danas, na dnevnom redu 18 tačaka
Beta pre 39 minutajoš 10 povezanih
Brazilski novinari pritisli Anćelotija: "Zašto Vinisijus nije šutnuo penal? Sad ću da vam kažem"
Mondo pre 44 minutajoš 16 povezanih
Kako da sâm srušiš Brazil? Lako je, samo se ugledaj na Đokovića!
Sport klub pre 1 satjoš 17 povezanih