Povezane vesti
Aktivistkinja o razgovoru u policiji zbog objave na Fejsbuku: „Tačno su znali gde sam“
Nova 19.08.2024
: Četvoro aktivista Eko straže privedeno je u subotu gotovo sinhronizovano u Beogradu, Čačku i Šapcu, dok je aktivistkinja te organizacije Aleksandra Bulatović pozvana na informativni razgovor u Upravu kriminalističke policije u Čačku. „Oni su privedeni… »
„Tačno su znali gde sam“: Aktivistkinja o razgovoru u policiji zbog objave na Fejsbuku
Novi magazin 19.08.2024
Četvoro aktivista Eko straže privedeno je u subotu gotovo sinhronizovano u Beogradu, Čačku i Šapcu, dok je aktivistkinja te organizacije Aleksandra Bulatović pozvana na informativni razgovor u Upravu kriminalističke policije u Čačku. „Oni su privedeni u… »
„Tačno su znali gde sam“: Aktivistkinja o razgovoru u policiji zbog objave na Fejsbuku
N1 Info 19.08.2024
Podeli : Četvoro aktivista Eko straže privedeno je u subotu gotovo sinhronizovano u Beogradu, Čačku i Šapcu, dok je aktivistkinja te organizacije Aleksandra Bulatović pozvana na informativni razgovor u Upravu kriminalističke policije u Čačku. „Oni su… »
Vesti dana »
(VIDEO) Zvezda savladala Efes u Areni i zabeležila novu pobedu u Evroligi
Danas pre 4 satijoš 5 povezanih
Iran optužuje SAD za velike laži pred pregovore o iranskom nuklearnom programu u Ženevi
Danas pre 8 satijoš 2 povezane
(Foto) Buknuo strašan sukob na granici! Krenula pucnjava sa američkog broda, ima ranjenih: "Odbranićemo teritoriju!"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
(VIDEO) Juventus nadoknadio minus tri, ali ga je Osimen spustio na zemlju u produžetku
Danas pre 4 satijoš 2 povezane