Povezane vesti
Aktivistkinja o razgovoru u policiji zbog objave na Fejsbuku: „Tačno su znali gde sam“
Nova 19.08.2024
: Četvoro aktivista Eko straže privedeno je u subotu gotovo sinhronizovano u Beogradu, Čačku i Šapcu, dok je aktivistkinja te organizacije Aleksandra Bulatović pozvana na informativni razgovor u Upravu kriminalističke policije u Čačku. „Oni su privedeni… »
„Tačno su znali gde sam“: Aktivistkinja o razgovoru u policiji zbog objave na Fejsbuku
Novi magazin 19.08.2024
Četvoro aktivista Eko straže privedeno je u subotu gotovo sinhronizovano u Beogradu, Čačku i Šapcu, dok je aktivistkinja te organizacije Aleksandra Bulatović pozvana na informativni razgovor u Upravu kriminalističke policije u Čačku. „Oni su privedeni u… »
„Tačno su znali gde sam“: Aktivistkinja o razgovoru u policiji zbog objave na Fejsbuku
N1 Info 19.08.2024
Podeli : Četvoro aktivista Eko straže privedeno je u subotu gotovo sinhronizovano u Beogradu, Čačku i Šapcu, dok je aktivistkinja te organizacije Aleksandra Bulatović pozvana na informativni razgovor u Upravu kriminalističke policije u Čačku. „Oni su… »
Vesti dana »

U Crnoj Gori bukti na sve strane: Povređeni vatrogasci i spaljene kuće kod Podgorice
Vreme pre 1 satjoš 24 povezane

Nova šansa za dogovor - SAD i Kina izbegle carinski rat
Bloomberg Adria pre 30 minutajoš 16 povezanih

Tramp: I Ukrajina i Rusija će morati da ustupe deo teritorije jedna drugoj
NIN pre 55 minutajoš 16 povezanih