Povezane vesti
"Deca su povraćala u mlazovima, padala su kao pokošena" Majka 2 dečaka opisala dramu u Krupnju, otrovalo se 50 dece
Mondo 19.08.2024
Majka dečaka koji se sa drugovima otrovao u hotelu u Krupnju se oglasila o incidentu na pripremama. Sandra Ilić Petković, majka dečaka od 9 i 13 godina, ispričala je za "Kurir" u kakvom stanju su deca koja su krenula na pripreme sa školom fudbala… »
"Bilo je strašno, deca su masovno povraćala, padala kao pokošena" Majka dvojice dečaka opisala dramu koju su prošla deca u…
Kurir 19.08.2024
"Trener mi je u nedelju u 20 do šest ujutru javio da su mi deca u bolnici u Loznici. Hitno smo otišli tamo. Rekli su mi da su povraćali i po 15 puta, imali su strašnu dijareju, bol u glavi, mučninu... Rekli su mi da se svima nakon večere slošilo… »
Vesti dana »
"Prizor je bio strašan" Jezivi detalji stravične eksplozije u Kninu! U prizemlju zgrade klinci pravili žurku, a onda je samo odjeknulo!
Kurir pre 1 satjoš 15 povezanih
Gorelo nebo iznad kurska: Uzbuna zbog unakrsne vatre Rusije i Ukrajine, Zelenski otkrio Putinov plan: "Ovo namerava da uradi do 20. Januara!"
Blic pre 1 satjoš 12 povezanih
Dominacija Nikole Jokića: Srbin kao po navici razbio Lejkerse u Los Anđelesu! (video)
Hot sport pre 31 minutajoš 13 povezanih
(VIDEO) Jutarnji upad opozicije i aktivista na Stari savski most
N1 Info pre 6 minutajoš 8 povezanih