Povezane vesti
"Sa 19 godina sam saznala svoje poreklo": Zvezda Granda živela u zabludi, detalje podelila javno
Mondo 19.08.2024
Nekadašnja učesnica takmičenja "Zvezda Granda" Tea Stoševska ispričala je kakva je zabuna. Pevačicu Teu Stoševski domaća javnost je upoznala prilikom takmičenja Zvezde Granda. Zgodna plavuša osvojila je srca publike širom regiona, a potom podelila priču… »
"Sa 19 godina sam saznala svoje poreklo": Naša pevačica dve decenije bila u zabludi: Evo kako je došlo do zabune
Blic 19.08.2024
Tea Stoševska, koju je publika upoznala kroz takmičenje "Zvezde Granda", istakla je da je posle 19 godina bliže saznala o svom poreklu. - Da li si ti Makedonka? Kad si došla u Srbiju? Jel govoriš srpski? Ovo su neka od pitanja koja mi ljudi postavljaju… »
Vesti dana »

Profesorka Filozofskog u Novom Sadu: Jedino rešenje je da dekan podnese ostavku
Beta pre 6 minutajoš 66 povezanih

Ekološki ustanak: Miler svesno saučestvuje u isušivanju preostalih izvora slobode govora u Srbiji
Beta pre 2 satajoš 91 povezana

Struja poskupljuje 6,6% od oktobra, uz mere pomoći penzionerima i malim preduzećima
Naslovi.ai pre 56 minutajoš 46 povezanih

Vučić: Nemam nikakav uticaj na sukobe unutar United grupe, reč je o njihovim unutrašnjim obračunima
Euronews pre 15 minutajoš 63 povezane

(Video) Vozač nakon nesreće od šoka bio dezorjentisan Skrenuo da izbegne ženu koja je prelazila put van pešačkog, a onda je nastao haosa
Dnevnik pre 3 satajoš 76 povezanih