Povezane vesti
"Moj deda je skidao i dodirivao moju unuku (12) i njene drugarice" Pedofil pušten na slobodu, otac žrtve besan
Mondo 19.08.2024
Stariji muškarac koji je osumnjičen da je sek**alno uznemiravao praunuku i njene dve drugarice nalazi se na slobodi. Otac jedne od žrtava besan je zbog odluke Osnovnog suda u Kuršumliji. Stariji muškarac (86) je osumnjičen da je 8. avgusta ove godine… »
Pradeda skidao i dodirivao unuku (12) i njene drugarice! Sud pustio pedofila iz pritvora, otac žrtve ogorčen: Ovo je poniženje!…
Kurir 19.08.2024
Otac jedne od žrtava kaže za Kurir da je ponižem odlukom Osnovnog suda u Kuršumliji da osumnjičenom izrekne samo hitne mere, ali ne i da ga zadrži do 30 dana što je bio i pedlog tužilaštva. Moj deda (86) je napastvovao moju ćerku (12), a svoju praunuku… »
Vesti dana »
Rektor Đokić podržao studentsku akciju za raspisivanje vanrednih izbora
Beta pre 45 minutajoš 31 povezana
Velike gužve za potpisivanje podrške studentima: Samo u Lapovu preko 150 potpisa za dva sata BLOG (VIDEO)
Glas Šumadije pre 55 minutajoš 55 povezanih
Smrt Brižit Bardo, svetske zvezde koja je veliki deo života posvetila pravima životinja
Beta pre 1 satjoš 48 povezanih
Vanredni parlamentarni izbori na KiM – kraj ili produžetak višemesečne institucionalne blokade
RTS pre 55 minutajoš 47 povezanih