Povezane vesti
Verica Rakočević prolazila kroz modnu golgotu: Prodala 3 stana zbog posla, salonac u centru BG od 300.000 € spiskala na…
Kurir 20.08.2024
Policija je intervenisala u naselje modne kreatorke Verice Rakočević i njenog supruga kompozitora Veljka Kuzmančevića na Avali jer ih je celu noć malterirao komšija. Njih dvoje žive u kući na Avali, a kreatorka je nakon razvoda od supruga Zorana… »
Elenu karić svi znate, a ovo je druga ćerka Verice Rakočević: Živi u Njujorku i neće da čuje za majku u javnosti…
Blic 19.08.2024
Modna kreatorka Verica Rakočević ima troje dece, a jedina koja je poznata javnosti je njena ćerka Elena koja je bila udata za Jugoslava Karića. Elenu je dobila sa prvim suprugom Boranom Karamanom, dok je sina Miodraga i ćerku Milenu dobila sa Zoranom… »
Sin Verice Rakočević neverovatno liči na majku: Od Veljka Kuzmančevića je stariji 3 godine, a evo kako je reagovao na…
Blic 19.08.2024
Verica Rakočević i suprug Veljko Kuzmančević imali su, kako navode, neprijatnu situaciju sinoć na Avali kada im je komšija, kako oni tvrde, pretio i zbog čega je policija morala da reaguje. Dizajnerka Verica Rakoćević već godinama unazad uživa… »
Vesti dana »
UKRAJINSKA KRIZA: Zelenski: Ja sam vođa, svima sam zabranio pregovore s Putinom; Fico: Neću podneti ostaku
RTV pre 24 minutajoš 8 povezanih
Srbija uživa u toplom januaru: Prognoza vremena za 26. januar 2025.
Glas juga pre 3 satajoš 9 povezanih
Jović konstantno zapažen, Micić svetluca, Bogdanović se opet ispromašivao
Euronews pre 30 minutajoš 11 povezanih