Povezane vesti

"Karijera kao sjajan dokaz magije pripovedanja kroz film" Meg Rajan uručena nagrada "Srce Sarajeva"

"Karijera kao sjajan dokaz magije pripovedanja kroz film" Meg Rajan uručena nagrada "Srce Sarajeva"

Dnevnik 20.08.2024
SARAJEVO. Američkoj glumici i rediteljki Meg Rajan uručena je večeras nagrada "Srce Sarajeva" za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti na Sarajevo film festivalu (SFF). Rajan je pre početka svečanog uručenja prošetala crvenim tepihom ispred Narodnog… »
Glumici Meg Rajan uručeno Počasno Srce Sarajeva: „Vi ste dokaz da je različitost moć“

Glumici Meg Rajan uručeno Počasno Srce Sarajeva: „Vi ste dokaz da je različitost moć“

N1 Info 20.08.2024
Podeli : Holivudska zvezda Meg Rajan, u znak priznanja za izvanredan doprinos filmskoj umetnosti, dobila je priznanje Počasno Srce Sarajeva na 30. Sarajevo Film Festivalu. Priznanje joj je uručeno u Letnjem bioskopu Coca-Cola. “Hvala vam na vašim… »
„Već sam popila tri bosanske kafe i ne mogu više“: Nova.rs s holivudskom zvezdom Meg Rajan u Sarajevu

„Već sam popila tri bosanske kafe i ne mogu više“: Nova.rs s holivudskom zvezdom Meg Rajan u Sarajevu

Nova 20.08.2024
: Meni je sjajno da dođem na Sarajevo film festival, ili na bilo koji festival na kom se možete susresti s nezavisnim filmskim stvaraocima. Uvek volim kad se različiti umetnici spoje kako bi služili jednoj ideji. Iz toga nužno proistekne nešto… »
Meg Rajan raspametila sve na Sarajevo Film Festivalu: Holivudska diva nije skidala osmeh sa lica, svi pričaju o ovom detalju

Meg Rajan raspametila sve na Sarajevo Film Festivalu: Holivudska diva nije skidala osmeh sa lica, svi pričaju o ovom detalju

Kurir 20.08.2024
Holivudska glumica Meg Rajan stigla je u Sarajevo kao gošća 30. izdanja Sarajevo Film Festivala. Ona se pojavila na crvenom tepihu ispred Narodnog pozorišta Sarajevo i samom pojavom oduševila sve prisutne. Okupljeni su uz aplauz pozdravili holivudsku… »
Meg Rajan stigla u Sarajevo: Glumica održala poseban čas, i predstaviće novi film koji je sama režirala: "Volim što sam…

Meg Rajan stigla u Sarajevo: Glumica održala poseban čas, i predstaviće novi film koji je sama režirala: "Volim što sam…

Blic 20.08.2024
Holivudska glumica Meg Rajan danas je održala Masterclass u Bosanskom kulturnom centru (BKC-u) u okviru Sarajevo Film Festivala. Holivudska zvezda poznata po svojoj svestranosti i prirodnom šarmu u svakoj ulozi koju igra, Rajan će večeras predstaviti… »
Meg Rajan stigla u Sarajevo: Holivudska zvezda održala obećanje, pa odmah otkrila šta joj najviše smeta u glavnom gradu BiH

Meg Rajan stigla u Sarajevo: Holivudska zvezda održala obećanje, pa odmah otkrila šta joj najviše smeta u glavnom gradu BiH

Kurir 20.08.2024
Holivudska glumica Meg Rajan stigla je u Sarajevo, gde će joj večeras biti uručeno Počasno srce Sarajeva. Na 30. Sarajevo film festivalu holivudskoj glumici biće dodeljeno Počasno Srce Sarajeva u znak priznanja za njen izvanredan doprinos filmskoj… »
Meg Rajan stigla u Sarajevo, na crvenom tepihu uoči uručenja priznanja Džon Torturo

Meg Rajan stigla u Sarajevo, na crvenom tepihu uoči uručenja priznanja Džon Torturo

Danas 20.08.2024
Glumica Meg Rajan stigla je večeras u Sarajevo, a ranije tokom večeri je crvenim tepihom prošetao poznati glumac Džon Torturo. Oboje su dobitnici priznanja za izvanredan doprinos filmskoj umjetnosti – Počasno Srce Sarajeva, na 30. Sarajevo Film… »
Džon Torturo stigao u Sarajevo: Ovo je slavljenje filma

Džon Torturo stigao u Sarajevo: Ovo je slavljenje filma

Danas 20.08.2024
Džon Torturo je danas stigao u Sarajevo, a večeras će mu u Narodnom pozorištu biti dodeljeno Počasno Srce Sarajeva. Džon Torturo je izazvao oduševljenje na crvenom tepihu u Sarajevu, a u jednom trenutku je prišao fanovima i podelio autograme… »

Vesti dana »