Повезане вести

"Каријера као сјајан доказ магије приповедања кроз филм" Мег Рајан уручена награда "Срце Сарајева"

"Каријера као сјајан доказ магије приповедања кроз филм" Мег Рајан уручена награда "Срце Сарајева"

Дневник 20.08.2024
САРАЈЕВО. Америчкој глумици и редитељки Мег Рајан уручена је вечерас награда "Срце Сарајева" за изузетан допринос филмској уметности на Сарајево филм фестивалу (СФФ). Рајан је пре почетка свечаног уручења прошетала црвеним… »
Глумици Мег Рајан уручено Почасно Срце Сарајева: „Ви сте доказ да је различитост моћ“

Глумици Мег Рајан уручено Почасно Срце Сарајева: „Ви сте доказ да је различитост моћ“

Н1 Инфо 20.08.2024
Подели : Холивудска звезда Мег Рајан, у знак признања за изванредан допринос филмској уметности, добила је признање Почасно Срце Сарајева на 30. Сарајево Филм Фестивалу. Признање јој је уручено у Летњем биоскопу Цоца-Цола… »
„Већ сам попила три босанске кафе и не могу више“: Нова.рс с холивудском звездом Мег Рајан у Сарајеву

„Већ сам попила три босанске кафе и не могу више“: Нова.рс с холивудском звездом Мег Рајан у Сарајеву

Нова 20.08.2024
: Мени је сјајно да дођем на Сарајево филм фестивал, или на било који фестивал на ком се можете сусрести с независним филмским ствараоцима. Увек волим кад се различити уметници споје како би служили једној идеји. Из тога нужно… »
Мег Рајан распаметила све на Сарајево Филм Фестивалу: Холивудска дива није скидала осмех са лица, сви причају о овом детаљу

Мег Рајан распаметила све на Сарајево Филм Фестивалу: Холивудска дива није скидала осмех са лица, сви причају о овом детаљу

Курир 20.08.2024
Холивудска глумица Мег Рајан стигла је у Сарајево као гошћа 30. издања Сарајево Филм Фестивала. Она се појавила на црвеном тепиху испред Народног позоришта Сарајево и самом појавом одушевила све присутне. Окупљени су уз аплауз… »
Мег Рајан стигла у Сарајево: Глумица одржала посебан час, и представиће нови филм који је сама режирала: "Волим што сам овде"…

Мег Рајан стигла у Сарајево: Глумица одржала посебан час, и представиће нови филм који је сама режирала: "Волим што сам овде"…

Блиц 20.08.2024
Холивудска глумица Мег Рајан данас је одржала Мастерцласс у Босанском културном центру (БКЦ-у) у оквиру Сарајево Филм Фестивала. Холивудска звезда позната по својој свестраности и природном шарму у свакој улози коју игра, Рајан… »
Мег Рајан стигла у Сарајево: Холивудска звезда одржала обећање, па одмах открила шта јој највише смета у главном граду БиХ

Мег Рајан стигла у Сарајево: Холивудска звезда одржала обећање, па одмах открила шта јој највише смета у главном граду БиХ

Курир 20.08.2024
Холивудска глумица Мег Рајан стигла је у Сарајево, где ће јој вечерас бити уручено Почасно срце Сарајева. На 30. Сарајево филм фестивалу холивудској глумици биће додељено Почасно Срце Сарајева у знак признања за њен изванредан… »
Мег Рајан стигла у Сарајево, на црвеном тепиху уочи уручења признања Џон Тортуро

Мег Рајан стигла у Сарајево, на црвеном тепиху уочи уручења признања Џон Тортуро

Данас 20.08.2024
Глумица Мег Рајан стигла је вечерас у Сарајево, а раније током вечери је црвеним тепихом прошетао познати глумац Џон Тортуро. Обоје су добитници признања за изванредан допринос филмској умјетности – Почасно Срце Сарајева, на… »
Џон Тортуро стигао у Сарајево: Ово је слављење филма

Џон Тортуро стигао у Сарајево: Ово је слављење филма

Данас 20.08.2024
Џон Тортуро је данас стигао у Сарајево, а вечерас ће му у Народном позоришту бити додељено Почасно Срце Сарајева. Џон Тортуро је изазвао одушевљење на црвеном тепиху у Сарајеву, а у једном тренутку је пришао фановима и… »

Вести дана »