Povezane vesti
Andreana Čekić šokirala: Otkrila nepoznate detalje iz braka - Ponižavao me pred saradnicima i psihički maltretirao!
Svet plus 20.08.2024
Andreana Čekić, pre nekoliko godina se razvela od Ivana Miladinovića, kolege koji je svirao u njenom bendu. Iako je bila velika ljubav, brak nije opstao, jer je Ivan počeo da otkriva pravo lice, pa je Andreana jednom prilikom ispričala da je… »
"Zlostavljao me je pred prijateljima" Folkerka prošla kroz pakao, optužila bivšeg za teror u braku, a ovo joj je najteže…
Kurir 20.08.2024
Folk pevačica Andreana Čekić iza sebe ma brak sa Ivanom Miladinovićem kojeg je optužila za porodično nasilje. Andreana Čekić svojevremeno je progovorila o odnosu sa Ivanom i otkrila šta je sve trpela tokom braka. - Psihičko zlostavljanje počelo… »
"Zlostavljao me je pred prijateljima": Folkerka prošla kroz pakao u braku, optužila bivšeg muža za nasilje: "Varao me…
Blic 20.08.2024
Folk pevačica Andreana Čekić iza sebe ma brak sa Ivanom Miladinovićem kojeg je optužila za porodično nasilje. Andreana Čekić svojevremeno je progovorila o odnosu sa Ivanom i otkrila šta je sve trpela tokom braka. - Psihičko zlostavljanje počelo… »
Vesti dana »
Studenti iz Kragujevca danas trče do Beograda, doček ispred Hrama Svetog Save: Kako će izgledati štafetni maraton
Serbian News Media pre 5 satijoš 13 povezanih
BLOG: Blokirana Gazela i rampa u Nišu, maratonci trče iz Kragujevca, odblokirane raskrsnice u Novom Sadu
N1 Info pre 49 minutajoš 61 povezana
U Srbiji sutra sunčano, maksimalna dnevna temperatura devet stepeni
Novi magazin pre 1 satjoš 19 povezanih
Vučević: Istraga će da utvrdi šta se dogodilo sa vozilom u kome se nalazio Vučić
Beta pre 2 satajoš 14 povezanih