Povezane vesti
Andreana Čekić šokirala: Otkrila nepoznate detalje iz braka - Ponižavao me pred saradnicima i psihički maltretirao!
Svet plus 20.08.2024
Andreana Čekić, pre nekoliko godina se razvela od Ivana Miladinovića, kolege koji je svirao u njenom bendu. Iako je bila velika ljubav, brak nije opstao, jer je Ivan počeo da otkriva pravo lice, pa je Andreana jednom prilikom ispričala da je doživljavala… »
"Zlostavljao me je pred prijateljima" Folkerka prošla kroz pakao, optužila bivšeg za teror u braku, a ovo joj je najteže palo…
Kurir 20.08.2024
Folk pevačica Andreana Čekić iza sebe ma brak sa Ivanom Miladinovićem kojeg je optužila za porodično nasilje. Andreana Čekić svojevremeno je progovorila o odnosu sa Ivanom i otkrila šta je sve trpela tokom braka. - Psihičko zlostavljanje počelo je tako… »
"Zlostavljao me je pred prijateljima": Folkerka prošla kroz pakao u braku, optužila bivšeg muža za nasilje: "Varao me, trpela…
Blic 20.08.2024
Folk pevačica Andreana Čekić iza sebe ma brak sa Ivanom Miladinovićem kojeg je optužila za porodično nasilje. Andreana Čekić svojevremeno je progovorila o odnosu sa Ivanom i otkrila šta je sve trpela tokom braka. - Psihičko zlostavljanje počelo je tako… »
Vesti dana »

Rubio: Danas ćemo objaviti da li će sankcije Rusiji stupiti na snagu
Politika pre 26 minutajoš 38 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 1 satjoš 35 povezanih

Vremenska prognoza Srbije 6. do 8. avgust 2025: poplave u Boru, lokalni pljuskovi i najava toplog vikenda
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 40 povezanih

Vučić o sastanku sa Meloni: Niko nije ni pomenuo reč NATO, ostajemo vojno neutralni
Beta pre 6 minutajoš 176 povezanih

Nemanja Trifunović pred Hibernijan: Maštao sam kao dete da ću igrati evropske utakmice pred punim stadionom
Dnevnik pre 16 minutajoš 27 povezanih