Povezane vesti
"Zbog onog što je Jokić uradio zvali su: Me..." Folker otkrio šta se dogodilo nakon što je naš košarkaš pevao "Prokleta je…
Blic 20.08.2024
Boban Zdravković otpevao je pesmu "Prokleta je Amerika", koju je naš proslavljeni košarkaš Nikola Jokić pevao na proslavi bronzane medalje na Olimpijskim igrama. Boban je otkrio da mu je, nakon snimka na kom Jokić peva ovu pesmu, stizalo veliki broj… »
"Zbog onog što je Jokić uradio, zvali su me..." Nikola na svakom slavlju peva ovu pesmu, sada se oglasio autor
Telegraf 20.08.2024
Preporučujemo. Boban Zdravković otpevao je pesmu "Prokleta je Amerika", koju je naš proslavljeni košarkaš Nikola Jokić pevao na proslavi bronzane medalje na Olimpijskim igrama, ali i na mnogim drugim slavljima. Boban je otkrio da mu je, nakon snimka na… »
Vesti dana »
„Dnevnik” saznaje: Pritvor zbog pokušaja ubistva u Ratkovu osumnjičeni za pucnjavu izneo odbranu u somborskom tužilaštvu u krvavom obračunu u pekari teško povređen muškarac
Dnevnik pre 1 satjoš 44 povezane
Đilas (SSP): Oliver Ivanović žrtva političkog nasilja koje još uvek nije kažnjeno
Beta pre 7 satijoš 25 povezanih
"U pitanju je opasan presedan": Uz Jelenu Kleut stala novinarska udruženja, kolege, opozicija...
Moj Novi Sad pre 21 minutajoš 59 povezanih
Filmska potera u Novom Sadu: Muškarac u "fiatu" bežao od policije kroz ceo grad, uhvaćen tek kada je uradio ovo (foto, video)
Blic pre 2 satajoš 64 povezane
Manojlović: Oliver Ivanović je prva žrtva Briselskog sporazuma, odgovornost Beograda, Prištine i međunarodne zajednice
Radio sto plus pre 3 satajoš 32 povezane