Повезане вести
Певач открио шта се догодило након што је Јокић певао "Проклета је Америка": "Звали су ме" ВИДЕО
Б92 20.08.2024
Бобан Здравковић отпевао је песму "Проклета је Америка", коју је наш прослављени кошаркаш Никола Јокић певао на прослави бронзане медаље на Олимпијским играма. Бобан је открио да му је, након снимка на ком Јокић пева ову песму… »
"Због оног што је Јокић урадио звали су: Ме..." Фолкер открио шта се догодило након што је наш кошаркаш певао "Проклета је…
Блиц 20.08.2024
Бобан Здравковић отпевао је песму "Проклета је Америка", коју је наш прослављени кошаркаш Никола Јокић певао на прослави бронзане медаље на Олимпијским играма. Бобан је открио да му је, након снимка на ком Јокић пева ову песму… »
"Због оног што је Јокић урадио, звали су ме..." Никола на сваком слављу пева ову песму, сада се огласио аутор
Телеграф 20.08.2024
Препоручујемо. Бобан Здравковић отпевао је песму "Проклета је Америка", коју је наш прослављени кошаркаш Никола Јокић певао на прослави бронзане медаље на Олимпијским играма, али и на многим другим слављима. Бобан је открио да… »
"Због оног што је Јокић урадио у Паризу звали су ме..." Бобан Здравковић открио тајну песме уз коју су кошаркаши направили лом…
Курир 20.08.2024
Бобан Здравковић, српски певач народне музике се за последњих преко 40 година каријере ретко појављивао у медијима, али је овог пута специљално за Курир испричао причу о песми "Проклета је Америка", а коју је наш прослављени… »
Вести дана »
Двоструко убиство у Никшићу: Тела две особе пронађена у изнајмљеном стану, полиција трага за убицом
НИН пре 1 сатјош 17 повезаних
Време се колеба између зиме и пролећа: Ледено јутро, магла без краја, а температуре скачу до 15 степени
Дневник пре 1 сатјош 15 повезаних
НБА: Победе Индијане, Финикса и Сан Антонија, Расел Вестбрук стигао до новог трипл-дабла у сезони
Данас пре 2 сатајош 16 повезаних