Povezane vesti
„Skinuli su me golu, ispipali me i pretili silovanjem“: Tortura transrodne žene u policijskom pritvoru
Radio 021 20.08.2024
Kamila Norova je govorila ekskluzivno za BBC na uzbekistanskom kako bi opisala poniženje i fizičko i emotivno zlostavljanje koje je pretrpele pošto ju je privela policija u Taškentu. Bila je više od 20 dana u zatvoru pod optužbama za koje smatra da su… »
"Skinuli su me golu, ispipali me i pretili silovanjem": Tortura transrodne žene u policijskom pritvoru
NIN 20.08.2024
"'Imaš lepo telo', rekao je on. 'Kakav seks voliš?'". Kamila Norova, 25-godišnja transrodna žena, vidno je uznemirena dok govori o tome kako su je maltretirali i seksualno napastvovali dok je bila u pritvoru u Uzbekistanu, zemlji u Centralnoj Aziji i… »
„Skinuli su me golu, ispipali me i pretili silovanjem“: Tortura transrodne žene u policijskom pritvoru
Danas 20.08.2024
„’Imaš lepo telo’, rekao je on. ‘Kakav seks voliš?'“. Kamila Norova, 25-godišnja transrodna žena, vidno je uznemirena dok govori o tome kako su je maltretirali i seksualno napastvovali dok je bila u pritvoru u Uzbekistanu, zemlji u Centralnoj Aziji i… »
Vesti dana »

Ko je bio mile Novaković: Uhapsio je zemunski klan, Zvezdan Jovanović mu je priznao ubistvo Đinđića, njegova uloga u akciji "Sablja" bila je ključna
Blic pre 4 satijoš 3 povezane

Nova dokumentarna se0rija "Kultura Srba u Hrvatskoj" od 16. septembra na RTS: Scenaristkinja Nataša Drakulić o tome kako je identitet opstajao uprkos vremenu i okolnostima
Blic pre 17 minutajoš 1 povezana

Rubio oštro reagovao na presudu Bolsonaru zbog pokušaja državnog udara: "Ovo je lov na veštice!"
Telegraf pre 2 satajoš 6 povezanih