Повезане вести

ПЕДЕСЕТОРО ДЕЦЕ СА ДРАМАТИЧНИМ СИМПТОМИМА НАКОН ПРИПРЕМА! Доктор Милићевић открио: Да ли је у питању вирус или ТРОВАЊЕ…

ПЕДЕСЕТОРО ДЕЦЕ СА ДРАМАТИЧНИМ СИМПТОМИМА НАКОН ПРИПРЕМА! Доктор Милићевић открио: Да ли је у питању вирус или ТРОВАЊЕ…

Курир 20.08.2024
Око педесеторо деце који су са тренерима боравили у једном хотелу у Крупњу на спортским припремама пожалило се на стомачне тегобе, повраћање и дијареју. Деца имају од пет до 16 година и делом су из Србије, делом из… »
Резултати анализа из хотела у Крупњу где су деца пријавила тегобе очекују се сутра

Резултати анализа из хотела у Крупњу где су деца пријавила тегобе очекују се сутра

Еуроневс 20.08.2024
Завод за јавно здравље обавио је епидемиолошки надзор у Хотелу "Гранд" у Крупњу, након пријаве деце и одраслих да имају стомачне тегобе, а први резултати очекују се сутра, изјавио је за Тањуг др Игор Драгичевић, специјалиста… »
"Деца нису могла да стигну до вц, цео хотел је смрдео на повраћку" Тренер дечака који су у Крупњу добили озбиљне стомачне…

"Деца нису могла да стигну до вц, цео хотел је смрдео на повраћку" Тренер дечака који су у Крупњу добили озбиљне стомачне…

Курир 20.08.2024
"Т ренер је у недељу у 20 до шест ујутру јавио да су ми деца у болници у Лозници. Хитно смо отишли тамо. Рекли су ми да су повраћали и по 15 пута, имали су страшну дијареју, бол у стомаку, мучнину... Рекли су ми да се многим… »
"Деца су вриштала од болова, повраћали су на све: Стране!" Мајке дечака који су завршили у болници након тровања у Крупњу о…

"Деца су вриштала од болова, повраћали су на све: Стране!" Мајке дечака који су завршили у болници након тровања у Крупњу о…

Блиц 19.08.2024
Око педесеторо деце која су са тренерима боравила у хотелу „Гранд“ у Крупњу на спортским припремама добило је стомачне тегобе у виду повраћања и дијареје, а узорци столице послати су у лабораторију. Још увек није званично… »

Вести дана »