Повезане вести
Ђанија је недавно раскринкала Сандра Африка, и то због бакшиша: "Отимао ми је микрофон, чим је видео..."
Телеграф 20.08.2024
Препоручујемо. Фолкер Радиша Трајковић Ђани последњих дана привукао је пажњу јавности због прославе спортиста на којој није дошао на ред да запева. Око њега дигла се велика прашина, а док су га неке колеге подржавале, друге се… »
"Нека пљује, ја знам целу причу": Сандра испрозивала Ђанија, огласила се певачева супруга
Мондо 20.08.2024
Супруга Радише Трајковића Ђанија одговорила је на прозивке које је Сандра Африка изнела на певачев рачун. Сандра Африка недавно је изнела низ прозивки на рачун старијег колеге Рафише Трајковића Ђанија, ког је назвала… »
Наша певачица оплела по Ђанију, Слађа Трајковић јој запушила уста: "Само нека она пљује, ја знам целу причу"
Блиц 20.08.2024
Певачица Сандра Африка изнела шокантне тврдње о фолкеру Радиши Трајковићу Ђанију, а том приликом га је оптужила да отима микрофон колегама и да када је реч о бакшишу сви договори падају у воду. Тим поводом се сада огласила… »
"Отимао ми је микрофон кад је видео моје руке пуне пара": Колегиница раскринкала Ђанија, није га штедела
Мондо 20.08.2024
Сандра Африка проговорила је о свађи с Радишом Трајковићем Ђанијем, открила да ли су се помирили као и који је био разлог сукоба. Након прославе успеха српских спортиста на Олимпијским играма у Паризу, певач Радиша Трајковић Ђани… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 4 минутајош 28 повезаних
Све промене цена ће се пратити у реалном времену Од данас почиње са радом Национална платформа, трговински ланци под лупом
Ало пре 1 сатјош 27 повезаних
Вучић: Постоје три опције за НИС, 15. јануар крајњи рок за решење
Форбес пре 49 минутајош 23 повезане
"Ми смо сад у овој првој фази": Грађани евидентирају нелегалне објекте по новом закону, првог дана 19.000 пријава
Еуроневс пре 19 минутајош 45 повезаних
Трамп: Зеленски да се сабере и прихвати ствари, избори у Украјини треба да се одрже
РТВ пре 34 минутајош 20 повезаних