Povezane vesti
Pokuševski: "Cela porodica mi navija za Partizan"
Sportske.net 20.08.2024
Jedan od članova novog tima Partizana predstavljenog na ceremoniji "Crno-bela simfonija" je i član šireg spiska reprezentacije Srbije Aleksej Pokuševski. Povratnik iz NBA lige je naveo za "Sport klub" da u njegovoj porodici svi navijaju za Partizan… »
Obradović otkrio da je Partizan neplanirano promenio ceo tim: Igrači su sami hteli da odu! (video)
Hot sport 20.08.2024
Jasan je potpuno Željko. Na svečanoj ceremoniji u „MTS dvorani“ predstavljen je novi sastav tima Partizana za sezonu 2024/25. Videli smo veliki spektakl, a za klupsku televiziju govorio je i Željko Obradović. „Okolosti su bile takve da smo… »
Pokuševski ne krije emocije: "To je porodično, jedva čekam da sve krene "
Dnevnik 20.08.2024
KK Partizan je predstavio tim za sezonu 2024/25, a među novim košarkašima je i Aleksej Pokuševski, koji u razgovoru za Sport klub nije krio zadovoljstvo što je deo kluba iz Humske. Na početku razgovora je govorio o porodičnoj tradiciji navijanja za… »
Prodično navijamo za Partizan, tu sam od malena uz klub: Novo pojačanje sasvim iskreno o svojim emocijama prema klubu!
Hot sport 20.08.2024
Zaista velika očekivanja imaju od njega u Partizanu. Na svečanoj ceremoniji u „MTS dvorani“ predstavljen je novi sastav tima Partizana za sezonu 2024/25. Videli smo veliki spektakl, a oglasio se i Aleksej Pokuševski. „To je porodično. Cela… »
Oglasio se Lesor i poslao jasnu poruku novom košarkašu Partizana FOTO
B92 20.08.2024
Košarkaš Panatinaikosa i miljenik navijača Partizana Matijas Lesor je poslao poruku novom prvotimcu kluba iz Humske Frenku Nilikini. Partizan je organizovao "Crno-belu simfoniju" u MTS dvorani i predstavio nove igrače za sezonu 2024/25, među kojima… »
Pokuševski ne krije emocije: "Imao sam 8-9 godina kada sam prvi put došao na utakmicu..."
B92 20.08.2024
KK Partizan je predstavio tim za sezonu 2024/25, a među novim košarkašima je i Aleksej Pokuševski, koji u razgovoru za Sport klub nije krio zadovoljstvo što je deo kluba iz Humske. Na početku razgovora je govorio o porodičnoj tradiciji navijanja za… »
Svetski prvak najpre zvao legendu Partizana: Evo ko je najviše uticao na potpis za crno-bele!
Hot sport 20.08.2024
Zaista velika očekivanja imaju od njega u Partizanu. Na svečanoj ceremoniji u „MTS dvorani“ predstavljen je novi sastav tima Partizana za sezonu 2024/25. Videli smo veliki spektakl, a oglasio se i Ajzak Bonga, svetski prvak sa timom Nemačke. „Ja… »
Bonga: "Zanimljivo je - prvo sam zvao Lučića"
B92 20.08.2024
Isak Bonga je i zvanično predstavljen kao novi igrač Partizana za sezonu 2024/25, a u razgovoru za SK je otkrio šta on to može doneti crno-belima u narednom periodu. Partizan je se za ovog košarkaša interesovao još prošle godine, otkrio je bivši… »
Pokuševski za SK: Navijanje za Partizan? To je porodično…
Sport klub 20.08.2024
Srpski reprezentativac Aleksej Pokuševski se posle četiri godine u NBA vraća u evropsku košarku. U ponedeljak je i službeno potvrđeno da je 213 centimetara visoki košarkaš potpisao trogodišnji ugovor sa KK Partizan. Tim povodom „Poku“ je… »
Bonga: "Prvo sam zvao Lučića"
Sportske.net 20.08.2024
Novi košarkaš Partizana Isak Bonga jedan od onih igrača koji su sinoć bili promovisani na "Crno-beloj simfoniji". Doskorašnji košarkaš Bajerna istakao je da je u pregovorima sa crno-belima bio već duži vremenski period. "Ja mislim da je to bilo… »
Bonga za SK: Da zovemo i Lučića u Partizan? Zašto da ne…
Sport klub 20.08.2024
Nemački reprezentativac Isak Bonga bio je u ponedeljak jedan od igrača koji su zvanično predstavljeni kao pojačanja KK Partizan pred sezonu 2024/2025. U razgovoru za Sport klub, krilni košarkaš otkrio je koje će kvalitete doneti crno-belima. Otkad… »
Vesti dana »
Poznat identitet žena stradalih u domu u vojki: Sumnja se da je uzrok požara ljudski faktor, oglasilo se Više javno tužilaštvo povodom tragedije
Kurir pre 5 satijoš 46 povezanih
Akademija umetnosti u Novom Sadu zahteva oslobađanje studenta Relje Stanojevića
Nova pre 5 satijoš 3 povezane
Sneg sutra očekuje ove predele Srbije: Pred nama zahlađenje, a od ovog datuma temperatura i do 20 stepeni
Telegraf pre 3 satajoš 31 povezana
Dve osobe uhapšene zbog požara u neregistrovanom domu za stare u Vojki
Nova pre 39 minutajoš 21 povezana