Povezane vesti
Pokuševski: "Cela porodica mi navija za Partizan"
Sportske.net 20.08.2024
Jedan od članova novog tima Partizana predstavljenog na ceremoniji "Crno-bela simfonija" je i član šireg spiska reprezentacije Srbije Aleksej Pokuševski. Povratnik iz NBA lige je naveo za "Sport klub" da u njegovoj porodici svi navijaju za Partizan. "To… »
Obradović otkrio da je Partizan neplanirano promenio ceo tim: Igrači su sami hteli da odu! (video)
Hot sport 20.08.2024
Jasan je potpuno Željko. Na svečanoj ceremoniji u „MTS dvorani“ predstavljen je novi sastav tima Partizana za sezonu 2024/25. Videli smo veliki spektakl, a za klupsku televiziju govorio je i Željko Obradović. „Okolosti su bile takve da smo morali da… »
Pokuševski ne krije emocije: "To je porodično, jedva čekam da sve krene "
Dnevnik 20.08.2024
KK Partizan je predstavio tim za sezonu 2024/25, a među novim košarkašima je i Aleksej Pokuševski, koji u razgovoru za Sport klub nije krio zadovoljstvo što je deo kluba iz Humske. Na početku razgovora je govorio o porodičnoj tradiciji navijanja za… »
Prodično navijamo za Partizan, tu sam od malena uz klub: Novo pojačanje sasvim iskreno o svojim emocijama prema klubu!
Hot sport 20.08.2024
Zaista velika očekivanja imaju od njega u Partizanu. Na svečanoj ceremoniji u „MTS dvorani“ predstavljen je novi sastav tima Partizana za sezonu 2024/25. Videli smo veliki spektakl, a oglasio se i Aleksej Pokuševski. „To je porodično. Cela porodica… »
Oglasio se Lesor i poslao jasnu poruku novom košarkašu Partizana FOTO
B92 20.08.2024
Košarkaš Panatinaikosa i miljenik navijača Partizana Matijas Lesor je poslao poruku novom prvotimcu kluba iz Humske Frenku Nilikini. Partizan je organizovao "Crno-belu simfoniju" u MTS dvorani i predstavio nove igrače za sezonu 2024/25, među kojima je i… »
Pokuševski ne krije emocije: "Imao sam 8-9 godina kada sam prvi put došao na utakmicu..."
B92 20.08.2024
KK Partizan je predstavio tim za sezonu 2024/25, a među novim košarkašima je i Aleksej Pokuševski, koji u razgovoru za Sport klub nije krio zadovoljstvo što je deo kluba iz Humske. Na početku razgovora je govorio o porodičnoj tradiciji navijanja za… »
Svetski prvak najpre zvao legendu Partizana: Evo ko je najviše uticao na potpis za crno-bele!
Hot sport 20.08.2024
Zaista velika očekivanja imaju od njega u Partizanu. Na svečanoj ceremoniji u „MTS dvorani“ predstavljen je novi sastav tima Partizana za sezonu 2024/25. Videli smo veliki spektakl, a oglasio se i Ajzak Bonga, svetski prvak sa timom Nemačke. „Ja mislim… »
Bonga: "Zanimljivo je - prvo sam zvao Lučića"
B92 20.08.2024
Isak Bonga je i zvanično predstavljen kao novi igrač Partizana za sezonu 2024/25, a u razgovoru za SK je otkrio šta on to može doneti crno-belima u narednom periodu. Partizan je se za ovog košarkaša interesovao još prošle godine, otkrio je bivši košarkaš… »
Bonga: "Prvo sam zvao Lučića"
Sportske.net 20.08.2024
Novi košarkaš Partizana Isak Bonga jedan od onih igrača koji su sinoć bili promovisani na "Crno-beloj simfoniji". Doskorašnji košarkaš Bajerna istakao je da je u pregovorima sa crno-belima bio već duži vremenski period. "Ja mislim da je to bilo od prošle… »
Pokuševski za SK: Navijanje za Partizan? To je porodično…
Sport klub 20.08.2024
Srpski reprezentativac Aleksej Pokuševski se posle četiri godine u NBA vraća u evropsku košarku. U ponedeljak je i službeno potvrđeno da je 213 centimetara visoki košarkaš potpisao trogodišnji ugovor sa KK Partizan. Tim povodom „Poku“ je govorio za Sport… »
Bonga za SK: Da zovemo i Lučića u Partizan? Zašto da ne…
Sport klub 20.08.2024
Nemački reprezentativac Isak Bonga bio je u ponedeljak jedan od igrača koji su zvanično predstavljeni kao pojačanja KK Partizan pred sezonu 2024/2025. U razgovoru za Sport klub, krilni košarkaš otkrio je koje će kvalitete doneti crno-belima. Otkad se… »
Vesti dana »

Međunarodna zajednica traži odgovore nakon što je Izrael ubio pet novinara u dvostrukom napadu na bolnicu u Gazi
N1 Info pre 6 minutajoš 41 povezana

Advokatica tehničara iz Hitne pomoći: "Moj klijent potpuno opravdano odbio da se izloži opasnosti"
Radio 021 pre 2 satajoš 22 povezane

Srbija je glavni favorit na evrobasketu: Evo šta Orao tvrdi pred početak turnira! Srbija stigla u rigu: Pohod na pokoravanje Evrope!
Hot sport pre 25 minutajoš 70 povezanih

Ima li nade za Srbiju? Otkriveno stanje Tijane Bošković nakon povrede koja nas je sve zabrinula!
Kurir pre 16 minutajoš 24 povezane