Povezane vesti
Kad pomislim da treba da me seku, želudac mi se okrene: Milica Todorović o operacijama
Story 20.08.2024
U doba kada estetske operacije više nisu nikav bauk izgled Milice Todorović potpuno je prirodan. Pevačica odbija da ode pod nož jer je, kako kaže, potpuno zadovoljna sobom. - Ne kukam što imam male grudi, volim ih takve kakve jesu. Zaista nemam… »
"Stavi silikone da zaličiš na nešto": Milicu Todorović urnisali zbog malih grudi, pevačica se oglasila
Mondo 20.08.2024
Milica Todorović komentarisala kritike na račun svog izgleda. Pevačica Milica Todorović, koja je nedavno za MONDO otkrila šta mislii o zlatnoj olimpijki Zorani Arunović, oduvek je bila ponosna na svoj izgled. Varirala je sa kilažom, ali nikada nije… »
"Lele, stavi nešto u te grudi da zaličiš na nešto" Milica Todorović o odlasku pod nož, a oni su hteli da joj plate…
Kurir 20.08.2024
Milica Todorović (33) kaže da voli svoje male grudi! Pevačica je jedna od retkih žena sa javne scene koja nije podlegla trendovima plastične hirurgije. Iako tvrdi da nema ništa protiv estetskih korekcija, Milica je istakla da sa ponosom nosi svoje… »
Vesti dana »
Razgovor Vučića i Trampa privukao veliku pažnju medija u regionu: Ovako se pisalo u Severnoj Makedoniji, Hrvatskoj, BiH, Rusiji, Albaniji, KiM...
Blic pre 29 minutajoš 7 povezanih
Jovanović Ćuta pozvao na protest: Neće biti mira sve dok odgovorni ne odleže zasluženu robiju
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Košarkašice Srbije pobedile Ukrajinu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
"10 Vozila juri jedan crni automobil" Drama na ulicama Novog Beograda (video)
Kurir pre 35 minutajoš 2 povezane