Повезане вести

Кад помислим да треба да ме секу, желудац ми се окрене: Милица Тодоровић о операцијама

Кад помислим да треба да ме секу, желудац ми се окрене: Милица Тодоровић о операцијама

Стори 20.08.2024
У доба када естетске операције више нису никав баук изглед Милице Тодоровић потпуно је природан. Певачица одбија да оде под нож јер је, како каже, потпуно задовољна собом. - Не кукам што имам мале груди, волим их такве какве… »
"Стави силиконе да заличиш на нешто": Милицу Тодоровић урнисали због малих груди, певачица се огласила

"Стави силиконе да заличиш на нешто": Милицу Тодоровић урнисали због малих груди, певачица се огласила

Мондо 20.08.2024
Милица Тодоровић коментарисала критике на рачун свог изгледа. Певачица Милица Тодоровић, која је недавно за МОНДО открила шта мислии о златној олимпијки Зорани Аруновић, одувек је била поносна на свој изглед. Варирала је са… »
"Леле, стави нешто у те груди да заличиш на нешто" Милица Тодоровић о одласку под нож, а они су хтели да јој плате силиконе…

"Леле, стави нешто у те груди да заличиш на нешто" Милица Тодоровић о одласку под нож, а они су хтели да јој плате силиконе…

Курир 20.08.2024
Милица Тодоровић (33) каже да воли своје мале груди! Певачица је једна од ретких жена са јавне сцене која није подлегла трендовима пластичне хирургије. Иако тврди да нема ништа против естетских корекција, Милица је истакла да са… »

Вести дана »