Повезане вести

Сведок драме у Невесињу: "Понео сам пушку, опколили смо га и онда је почело"

Сведок драме у Невесињу: "Понео сам пушку, опколили смо га и онда је почело"

Б92 20.08.2024
Мештани који живе у непосредној близини невесињског насеља Зови До у којем се синоћ одиграла права драма испричали су за АТВ шта се то дешавало током тих хаотичних неколико часова. Кажу, овакво нешто се никада раније није… »
Сведок драме у Невесињу у којој је убијена једна особа: "Понео сам пушку, опколили смо га и онда је почело"

Сведок драме у Невесињу у којој је убијена једна особа: "Понео сам пушку, опколили смо га и онда је почело"

Телеграф 20.08.2024
"Око 16 часова су ме колеге позвале да има неки човек ту и да има оружје. Ја сам дошао из куће, понео сам пушку за коју имам дозволу. Ми смо га опколили и онда је почело" Мештани који живе у непосредној близини невесињског… »
(Фото): "Три месеца је био ту, ових дана је украо неко јагње" Мештани открили како су опколили нападача који је бацио бомбу…

(Фото): "Три месеца је био ту, ових дана је украо неко јагње" Мештани открили како су опколили нападача који је бацио бомбу…

Блиц 20.08.2024
Адекватном реакцијом у понедељак навече избегнута је трагедија у селу Зови До надомак Невесиња, када је мушкарац пуцао и бацио бомбу из напуштене куће. Како пише Н1 прво су реаговали мештани суседног села који су се окупили око… »
Детаље пуцњаве код Невесиња откривају мештанин на кога је ликвидирани странац бацио бомбу и начелник полиције

Детаље пуцњаве код Невесиња откривају мештанин на кога је ликвидирани странац бацио бомбу и начелник полиције

Данас 20.08.2024
Невесињац Митар Граховац из села Зови До код Невесиња, на кога је непознати странац бацио бомбу, рекао је да се у овом селу догодио прави терористички напад и да су мештани јако узнемирени и уплашени. Граховац је истакао да је… »
"Рекао је да је терориста,: да га траже" Мештанин на којег је мигрант бацио бомбу открио детаље пуцњаве у селу код Невесиња…

"Рекао је да је терориста,: да га траже" Мештанин на којег је мигрант бацио бомбу открио детаље пуцњаве у селу код Невесиња…

Блиц 20.08.2024
Невесињац Митар Граховац из села Зови До код Невесиња, на кога је непознати странац бацио бомбу, рекао је да се у овом селу догодио прави терористички напад и да су мештани јако узнемирени и уплашени. Граховац је за Срну… »

Вести дана »