Povezane vesti
Svedok drame u Nevesinju: "Poneo sam pušku, opkolili smo ga i onda je počelo"
B92 20.08.2024
Meštani koji žive u neposrednoj blizini nevesinjskog naselja Zovi Do u kojem se sinoć odigrala prava drama ispričali su za ATV šta se to dešavalo tokom tih haotičnih nekoliko časova. Kažu, ovakvo nešto se nikada ranije nije dešavalo u njihovom komšiluku… »
Svedok drame u Nevesinju u kojoj je ubijena jedna osoba: "Poneo sam pušku, opkolili smo ga i onda je počelo"
Telegraf 20.08.2024
"Oko 16 časova su me kolege pozvale da ima neki čovek tu i da ima oružje. Ja sam došao iz kuće, poneo sam pušku za koju imam dozvolu. Mi smo ga opkolili i onda je počelo" Meštani koji žive u neposrednoj blizini nevesinjskog naselja Zovi Do u kojem se… »
(Foto): "Tri meseca je bio tu, ovih dana je ukrao neko jagnje" Meštani otkrili kako su opkolili napadača koji je bacio bombu…
Blic 20.08.2024
Adekvatnom reakcijom u ponedeljak naveče izbegnuta je tragedija u selu Zovi Do nadomak Nevesinja, kada je muškarac pucao i bacio bombu iz napuštene kuće. Kako piše N1 prvo su reagovali meštani susednog sela koji su se okupili oko kuće iz koje je napadao… »
Detalje pucnjave kod Nevesinja otkrivaju meštanin na koga je likvidirani stranac bacio bombu i načelnik policije
Danas 20.08.2024
Nevesinjac Mitar Grahovac iz sela Zovi Do kod Nevesinja, na koga je nepoznati stranac bacio bombu, rekao je da se u ovom selu dogodio pravi teroristički napad i da su meštani jako uznemireni i uplašeni. Grahovac je istakao da je stranac bio dobro… »
"Rekao je da je terorista,: da ga traže" Meštanin na kojeg je migrant bacio bombu otkrio detalje pucnjave u selu kod Nevesinja…
Blic 20.08.2024
Nevesinjac Mitar Grahovac iz sela Zovi Do kod Nevesinja, na koga je nepoznati stranac bacio bombu, rekao je da se u ovom selu dogodio pravi teroristički napad i da su meštani jako uznemireni i uplašeni. Grahovac je za Srnu istakao da je stranac bio dobro… »
Vesti dana »
Istekao rok za podnošenje prijava za upis bespravnih objekata, stiglo oko 2,5 miliona prijava
Newsmax Balkans pre 40 minutajoš 69 povezanih
Kućni pritvor osumnjičenom za prošlogodišnji napad na novinarsku ekipu N1
Serbian News Media pre 9 minutajoš 7 povezanih
Posle RHMZ se oglasili i Putevi Srbije, izdali hitno upozorenje: Orkanska košava i sneg, bez ovoga nikako na put
Mondo pre 1 satjoš 50 povezanih