Povezane vesti
Svedok drame u Nevesinju: "Poneo sam pušku, opkolili smo ga i onda je počelo"
B92 20.08.2024
Meštani koji žive u neposrednoj blizini nevesinjskog naselja Zovi Do u kojem se sinoć odigrala prava drama ispričali su za ATV šta se to dešavalo tokom tih haotičnih nekoliko časova. Kažu, ovakvo nešto se nikada ranije nije dešavalo u njihovom… »
Svedok drame u Nevesinju u kojoj je ubijena jedna osoba: "Poneo sam pušku, opkolili smo ga i onda je počelo"
Telegraf 20.08.2024
"Oko 16 časova su me kolege pozvale da ima neki čovek tu i da ima oružje. Ja sam došao iz kuće, poneo sam pušku za koju imam dozvolu. Mi smo ga opkolili i onda je počelo" Meštani koji žive u neposrednoj blizini nevesinjskog naselja Zovi Do u… »
(Foto): "Tri meseca je bio tu, ovih dana je ukrao neko jagnje" Meštani otkrili kako su opkolili napadača koji je bacio bombu…
Blic 20.08.2024
Adekvatnom reakcijom u ponedeljak naveče izbegnuta je tragedija u selu Zovi Do nadomak Nevesinja, kada je muškarac pucao i bacio bombu iz napuštene kuće. Kako piše N1 prvo su reagovali meštani susednog sela koji su se okupili oko kuće iz koje je… »
Detalje pucnjave kod Nevesinja otkrivaju meštanin na koga je likvidirani stranac bacio bombu i načelnik policije
Danas 20.08.2024
Nevesinjac Mitar Grahovac iz sela Zovi Do kod Nevesinja, na koga je nepoznati stranac bacio bombu, rekao je da se u ovom selu dogodio pravi teroristički napad i da su meštani jako uznemireni i uplašeni. Grahovac je istakao da je stranac bio dobro… »
"Rekao je da je terorista,: da ga traže" Meštanin na kojeg je migrant bacio bombu otkrio detalje pucnjave u selu kod…
Blic 20.08.2024
Nevesinjac Mitar Grahovac iz sela Zovi Do kod Nevesinja, na koga je nepoznati stranac bacio bombu, rekao je da se u ovom selu dogodio pravi teroristički napad i da su meštani jako uznemireni i uplašeni. Grahovac je za Srnu istakao da je stranac bio… »
Vesti dana »
Izraelski mediji: Trampova dolazeća administracija razmatra sankcije protiv Međunarodnog krivičnog suda
Euronews pre 49 minutajoš 32 povezane
Ciklon sa zapada stigao u Srbiju: Jak olujni vetar doneće nam i osetni pad temperature
Euronews pre 1 satjoš 28 povezanih
FOTO Provokativna poruka Karlika Džonsa: Neće se dopasti navijačima Zvezde ono što je napisao posle derbija
Nova pre 1 satjoš 24 povezane