Povezane vesti
Svedok drame u Nevesinju: "Poneo sam pušku, opkolili smo ga i onda je počelo"
B92 20.08.2024
Meštani koji žive u neposrednoj blizini nevesinjskog naselja Zovi Do u kojem se sinoć odigrala prava drama ispričali su za ATV šta se to dešavalo tokom tih haotičnih nekoliko časova. Kažu, ovakvo nešto se nikada ranije nije dešavalo u njihovom komšiluku… »
Svedok drame u Nevesinju u kojoj je ubijena jedna osoba: "Poneo sam pušku, opkolili smo ga i onda je počelo"
Telegraf 20.08.2024
"Oko 16 časova su me kolege pozvale da ima neki čovek tu i da ima oružje. Ja sam došao iz kuće, poneo sam pušku za koju imam dozvolu. Mi smo ga opkolili i onda je počelo" Meštani koji žive u neposrednoj blizini nevesinjskog naselja Zovi Do u kojem se… »
(Foto): "Tri meseca je bio tu, ovih dana je ukrao neko jagnje" Meštani otkrili kako su opkolili napadača koji je bacio bombu…
Blic 20.08.2024
Adekvatnom reakcijom u ponedeljak naveče izbegnuta je tragedija u selu Zovi Do nadomak Nevesinja, kada je muškarac pucao i bacio bombu iz napuštene kuće. Kako piše N1 prvo su reagovali meštani susednog sela koji su se okupili oko kuće iz koje je napadao… »
Detalje pucnjave kod Nevesinja otkrivaju meštanin na koga je likvidirani stranac bacio bombu i načelnik policije
Danas 20.08.2024
Nevesinjac Mitar Grahovac iz sela Zovi Do kod Nevesinja, na koga je nepoznati stranac bacio bombu, rekao je da se u ovom selu dogodio pravi teroristički napad i da su meštani jako uznemireni i uplašeni. Grahovac je istakao da je stranac bio dobro… »
"Rekao je da je terorista,: da ga traže" Meštanin na kojeg je migrant bacio bombu otkrio detalje pucnjave u selu kod Nevesinja…
Blic 20.08.2024
Nevesinjac Mitar Grahovac iz sela Zovi Do kod Nevesinja, na koga je nepoznati stranac bacio bombu, rekao je da se u ovom selu dogodio pravi teroristički napad i da su meštani jako uznemireni i uplašeni. Grahovac je za Srnu istakao da je stranac bio dobro… »
Vesti dana »
Deveti tripl-dabl nezaustavljivog Jokića! Nikola je dominirao na terenu, njegov Denver je slavio, ali zbog jedne stvari će što pre želeti da zaboravi ovaj meč!
Kurir pre 29 minutajoš 13 povezanih
Kremlj: Moskva spremna za pregovore; Erdogan: Istanbulski proces mora da bude aktiviran
RTS pre 54 minutajoš 2 povezane
Izložba "100 godina od obnove Njegoševe kapele" otvorena u Kraljevskom dvoru: Prisustvovao i princ Aleksandar Karađorđević
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Kozma: Naprednjaci iz Poslaničke grupe prijateljstva sa Nemačkom vređali goste iz Bundestaga
Beta pre 6 satijoš 1 povezana