Povezane vesti
Rekla da ide kod momka pa isplivao detalj koji ih je sve zaledio: Oglasile se prijateljice Ratke koja je nestala u Španiji
Kurir 20.08.2024
"Javila se da je stigla i onda je prestala da mi odgovara", reči su Marice, prijateljice Ratke Jovanović, čija fotografija danima kruži na društvenim mrežama jer njeni najbliži sumnjaju da je nestala u Malagi, u Španiji, kada je otišla kod svog dečka u… »
Ratka je otišla kod partnera u Španiju i nestala: Javila se da je stigla i prestala da odgovara na pozive
Nova 20.08.2024
: "Javila se da je stigla i onda je prestala da mi odgovara", reči su Marice, prijateljice Ratke Jovanović, čija fotografija danima kruži na društvenim mrežama jer njeni najbliži sumnjaju da je nestala u Malagi, u Španiji, kada je otišla kod svog dečka u… »
Vesti dana »
Vaterpolisti Srbije pobedili Mađarsku i obezbedili plasman u polufinale EP
Radio sto plus pre 15 minutajoš 101 povezana
Privremeno suspendovani Instagram nalozi redakcije Nova, napadnuti i drugi antirežimski profili
Beta pre 9 satijoš 11 povezanih
Rute: Razgovarao sam sa Trampom o situaciji na Grenlandu, radujem se što ću ga videti u Davosu
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 53 povezane
EU carine na robu iz SAD stupaju automatski na snagu 6. februara ako nema dogovora
Politika pre 26 minutajoš 21 povezana