Povezane vesti
Voljan sam da služim: Tramp ponudio Masku posao u administraciji, milijarder prihvatio
Kurir 20.08.2024
Bivši američki predsednik Donald Tramp ponudio je američkom multimilijarderu posao u svojoj administraciji ako pobedi na predsedničkim izborima u novembru. Republikanski predsednički kandidat odgovorio je potvrdno na pitanje tokom intervjua za Rojters da… »
Tramp potvrdio da je ponudio posao Masku u administraciji, milijarder odgovorio: „Voljan sam da služim“
Nova 20.08.2024
: Bivši američki predsednik Donald Tramp ponudio je američkom multimilijarderu posao u svojoj administraciji ako pobedi na predsedničkim izborima u novembru. Republikanski predsednički kandidat odgovorio je potvrdno na pitanje tokom intervjua za Rojters… »
Tramp razmatra poziciju u kabinetu za Ilona Maska, ako postane predsednik
Insajder 20.08.2024
Bivši predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da će razmotriti potencijalnu poziciju za izvršnog direktora Tesle Elona Maska u svom kabinetu, ukoliko pobedi na izborima u novembru. 'On je veoma pametan momak. Ja bih svakako, ako bi on to želeo (da bude u… »
Ilon Mask ulazi u politiku? Tramp razmatra mesto u kabinetu za njega ako pobedi na izborima
B92 20.08.2024
Bivši predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da će razmotriti potencijalnu poziciju za izvršnog direktora Tesle Elona Maska u svom kabinetu ukoliko pobedi na izborima u novembru. "On je veoma pametan momak. Ja bih svakako, ako bi on to želeo. On je… »
Trese se Amerika cela: Mask ulazi u Trampov kabinet!?
Pravda 20.08.2024
Nakon što je kandidat za američkog predsednika Donald Tramp rekao da bi mogao da razmisli da vlasniku kompanije "Tesla" Ilonu Masku ponudi savetodavnu ulogu u njegovoj budućoj administraciji, oglasio se i sam milijarder. "Voljan sam da služim", poručio… »
Vesti dana »
Ivana polugola ukrala šou na meču Hrvatska - Gana! Otkrila je skoro sve, a jedan detalj posebno bode oči! Muškarcima ispadaju vilice kada ovo vide! (FOTO)
Kurir pre 17 minutajoš 40 povezanih
Svi su priželjkivali jednu stvar, ali je onda stiglo veliko razočaranje na Mundijalu
Nova pre 12 minutajoš 32 povezane
RHMZ objavio upozorenje: Crveni meteoalarm i u Mačvanskom okrugu
Šabačke novosti pre 37 minutajoš 17 povezanih
Tri stvari koje nikako ne smete da radite na Vidovdan: Srbi ove običaje poštuju vekovima
Mondo pre 22 minutajoš 15 povezanih
Vučić: Bez Hrama Svetog Save ni srpski narod, ni srpska država ne bi mogli da opstanu
RTV pre 1 satjoš 10 povezanih