Povezane vesti
Voljan sam da služim: Tramp ponudio Masku posao u administraciji, milijarder prihvatio
Kurir 20.08.2024
Bivši američki predsednik Donald Tramp ponudio je američkom multimilijarderu posao u svojoj administraciji ako pobedi na predsedničkim izborima u novembru. Republikanski predsednički kandidat odgovorio je potvrdno na pitanje tokom intervjua za… »
Tramp razmatra poziciju u kabinetu za Ilona Maska ukoliko pobedi u novembru
Politika 20.08.2024
VAŠINGTON – Bivši predsednik Sjedinjenih Aameričkih Država Donald Tramp izjavio je da će razmotriti potencijalnu poziciju za izvršnog direktora Tesle Elona Maska u svom kabinetu ukoliko pobedi na izborima u novembru. „On je veoma pametan momak… »
Tramp želi da da Masku visoku poziciju u vladi! Milijarder mu odmah odgovorio uz zanimljivu fotografiju (Foto)
Mondo 20.08.2024
Ekscentrični milijarder je na svom X profilu objavio da je "spreman da služi". Kandidat za predsednika SAD Donald Tramp je rekao da bi Elonu Masku rado dao visoku poziciju u svojoj administraciji ako pobedi na izborima u novembru. U intervjuu za… »
Tramp potvrdio da je ponudio posao Masku u administraciji, milijarder odgovorio: „Voljan sam da služim“
Nova 20.08.2024
: Bivši američki predsednik Donald Tramp ponudio je američkom multimilijarderu posao u svojoj administraciji ako pobedi na predsedničkim izborima u novembru. Republikanski predsednički kandidat odgovorio je potvrdno na pitanje tokom intervjua za… »
Tramp razmatra poziciju u kabinetu za Ilona Maska, ako postane predsednik
Insajder 20.08.2024
Bivši predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da će razmotriti potencijalnu poziciju za izvršnog direktora Tesle Elona Maska u svom kabinetu, ukoliko pobedi na izborima u novembru. 'On je veoma pametan momak. Ja bih svakako, ako bi on to želeo (da… »
Tramp razmatra poziciju u kabinetu za Ilona Maska ukoliko pobedi u novembru
RTV 20.08.2024
VAŠINGTON - Bivši predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da ce razmotriti potencijalnu poziciju za izvršnog direktora Tesle Elona Maska u svom kabinetu ukoliko pobedi na izborima u novembru. "On je veoma pametan momak. Ja bih svakako, ako bi on to… »
Ilon Mask ulazi u politiku? Tramp razmatra mesto u kabinetu za njega ako pobedi na izborima
B92 20.08.2024
Bivši predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da će razmotriti potencijalnu poziciju za izvršnog direktora Tesle Elona Maska u svom kabinetu ukoliko pobedi na izborima u novembru. "On je veoma pametan momak. Ja bih svakako, ako bi on to želeo. On je… »
Trese se Amerika cela: Mask ulazi u Trampov kabinet!?
Pravda 20.08.2024
Nakon što je kandidat za američkog predsednika Donald Tramp rekao da bi mogao da razmisli da vlasniku kompanije "Tesla" Ilonu Masku ponudi savetodavnu ulogu u njegovoj budućoj administraciji, oglasio se i sam milijarder. "Voljan sam da služim"… »
Vesti dana »

Skupština Novog Sada o budžetu: Studenti u blokadi noćas pokušali da blokiraju zgradu, policija ih sprečila
RTV pre 40 minutajoš 19 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 46 minutajoš 17 povezanih

Studenti u blokadi u Novom Sadu noćas blokirali zgradu Skupštine grada, zovu građane da im se pridruže, policija reagovala (VIDEO, FOTO)
Danas pre 11 minutajoš 8 povezanih

Nastavlja se sednica parlamenta, očekuje se konstatovanje ostavke premijera Vučevića
Beta pre 1 satjoš 9 povezanih