Povezane vesti

"Dala bih celu karijeru za unuče, ali takva je sudbina"; Mira Banjac o bivšem suprugu i sinu: U životu postoji ravnoteža

"Dala bih celu karijeru za unuče, ali takva je sudbina"; Mira Banjac o bivšem suprugu i sinu: U životu postoji ravnoteža

Dnevnik 20.08.2024
Mira Banjac priznala je da je veoma tužna zbog toga što nema unuka. Glumica Mira Banjac ima 94 godine i ima može se pohvaliti bogatom karijerom koja traje još od 1959. godine. Scenarista serije "Zakopane tajne" Žarko Jokanović specijalno za nju je… »
Mira Banjac ostvarila je sve u životu ali srce ipak krvari: Dala bih celu svoju karijeru za…

Mira Banjac ostvarila je sve u životu ali srce ipak krvari: Dala bih celu svoju karijeru za…

Svet & Skandal 20.08.2024
Ispovest Mire Banjac rastužiće vas Glumica Mira Banjac ima 94 godine i ima može se pohvaliti bogatom karijerom koja traje još od 1959. godine ali ispovest Mire Banjac nakon svega, tužna je. Scenarista serije „Zakopane tajne“ Žarko Jokanović… »
"Ostala sam uskraćena za unuče, dala bih celu moju karijeru za to jedno dete": Mira Banjac o sinu Branislavu koji se godinama…

"Ostala sam uskraćena za unuče, dala bih celu moju karijeru za to jedno dete": Mira Banjac o sinu Branislavu koji se godinama…

Blic 20.08.2024
Glumica Mira Banjac ima 94 godine i ima može se pohvaliti bogatom karijerom koja traje još od 1959. godine. Scenarista serije „Zakopane tajne“ Žarko Jokanović specijalno za nju je dopisao lik gospođe Olge Aslanove, o kojoj je ranije pričao… »

Vesti dana »