Povezane vesti
U Srbiji za sada nema razloga za zabrinutost zbog epidemije majmunskih boginja (AUDIO)
RTV 20.08.2024
NOVI SAD - Svetska zdravstvena organizacija proglasila je globalnu vanrednu situaciju zbog epidemije majmunskih boginja. Raste broj zaraženih u Africi, a zabeležen je i prvi slučaj u Evropi, u Švedskoj. Stručnjaci poručuju da u našoj zemlji za sada… »
Direktorka "Batuta" o majmunskim boginjama: Trenutno nema razloga za paniku u Srbiji
Moj Novi Sad 20.08.2024
Broj slučajeva majmunskih boginja u Africi je u porastu, dok je u Švedskoj zabeležen prvi slučaj ove bolesti. U Srbiji, poslednji slučaj majmunskih boginja registrovan je pre dve godine. Prof. dr Verica Jovanović, direktorka Instituta "Batut"… »
Vesti dana »
"Moć je privremena": Da li je Netanjahu stvarno "nedodirljiv" i šta bi Izrael moglo da zadesi zbog poternice MKS?
Euronews pre 1 satjoš 70 povezanih
„Batinaši su me udarili u glavu i rebra, policija nije reagovala“: Ispovest mladića koji je pretučen na skupu ispred FDU
Nova pre 26 minutajoš 51 povezana
BLOG UŽIVO Akcija Zastani Srbijo: Sve je stalo na 15 minuta, učesnici protesta napadnuti na više mesta
Nova pre 4 satijoš 47 povezanih
Povratak zarobljenih građana: 46 stanovnika Kurske oblasti ponovo u Rusiji
Pravda pre 44 minutajoš 42 povezane
Mijailović o derbiju: Verovao sam… Dočekali smo svoj trenutak!
Sport klub pre 5 satijoš 40 povezanih