Повезане вести
„Волела бих да сам боље бирала оца своје ћерке“: Каја Остојић је мајка постала са 19 година, а сада је проговорила о том…
Нова 20.08.2024
: Певачица Каја Остојић мајка је постала са само 19 година. Катарина Каја Остојић често истиче да јој је ћерка уједно и најбоља другарица, а иако ју је родила веома млада, каже да се због тога не каје. „Било је изазовно. Имала… »
"Волела бих да сам мало боље бирала оца своје ћерке": Наша певачица постала мајка са 19 година, због ове одлуке горко је…
Блиц 20.08.2024
Каја Остојић са само 19 година остварила се у улози мајке, када се суочила са великим изазовима који су уследили након растанка од тадашњег супруга. Каја је открила да се упркос тешким моментима никада није покајала што је рано… »
Наша певачица постала мајка са 19 година и горко зажалила због ове одлуке: Волела бих да сам боље бирала оца своје ћерке
Курир 20.08.2024
Каја Остојић са само 19 година остварила се у улози мајке, када се суочила са великим изазовима који су уследили након растанка од тадашњег супруга. Каја је открила да се упркос тешким моментима никада није покајала што је рано… »
Вести дана »

Завршен протест испред Више електротехничке, нови заказан за ујутру: У Новом Саду блокаде „на точковима“, протест и у Ужицу
Данас пре 1 сатјош 1 повезана

Трамп запретио Русији новим царинама ако се не постигне договор о примирју у року од 50 дана
Данас пре 6 сатијош 2 повезане

Хаос у миријеву: Масовна туча 20 људи, полиција и интервентна на терену: Севали ашови и лопате (видео)
Блиц пре 41 минутајош 1 повезана