Povezane vesti
Pokuševski: San svakog igrača koji navija za Partizan je da dođe ovde
Politika 20.08.2024
Srpski košarkaš Aleksej Pokuševski rekao je da je san svakog igrača koji navija za Partizan da dođe u klub i istakao da se raduje saradnji sa trenerom Željkom Obradovićem. "San svakog igrača koji navija za Partizan je da dođe ovde i mislim da će ovo biti… »
Pokuševski: Ovo će biti jedna od većih stvari u mojoj karijeri, šta god posle ovoga budem uradio
Sportski žurnal 20.08.2024
San svakog igrača koji navija za Partizan je da dođe ovde - naveo je Aleksej. Aleksej Pokuševski rekao je da je san svakog igrača koji navija za Partizan da dođe u klub i istakao da se raduje saradnji sa trenerom Željkom Obradovićem. - San svakog igrača… »
Pokuševski: "Bilo je nekih ponuda iz Amerike, ali..."
B92 20.08.2024
Srpski košarkaš Aleksej Pokuševski kaže da je san svakog igrača koji navija za Partizan da dođe u klub, te dodaje da je letos imao nekih ponuda i iz Amerike. "San svakog igrača koji navija za Partizan je da dođe ovde i mislim da će ovo biti jedna od… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza: Od 27 do 31 stepen, prepodne oblačno, popodne sunčano
Serbian News Media pre 3 satajoš 20 povezanih

Ko stoji iza privatnog obezbeđenja ispred PKS-a? Vlasnik „Soko grupa“ biznismen blizak SNS-u, njegova firma čuva sve – od gradilišta do Ade Ciganlije
Nova pre 28 minutajoš 31 povezana

Rade Krunić godinama voli lepu Ivanu, a zanemećete kad vidite njenu rođenu sestru (FOTO)
Story pre 28 minutajoš 40 povezanih

Trampove carine za 70 zemalja stupile na snagu, za Srbiju stopa od 35 odsto
RTS pre 2 satajoš 52 povezane