Povezane vesti

Atanasijević potpisao za Olimpijakos

Sportski žurnal 20.08.2024
Posle Olimpijskih igara u Parizu završio je reprezentativnu karijeru. Srpski odbojkaš Aleksandar Atanasijević (32) potpisao je za Olimpijakos, saopštio je atinski klub. Atanasijević je sa čelnicima Olimpijakosa potpisao dvogodišnji ugovor. Aleksandar je… »
"Spreman sam, jedva čekam da zaigram pred navijačima": Atanasijević oblači crveno - beli dres

"Spreman sam, jedva čekam da zaigram pred navijačima": Atanasijević oblači crveno - beli dres

Večernje novosti 20.08.2024
Odbojkaški reprezentativac Srbije, Aleksandar Atanasijević pronašao je novi klub. FOTO: EPA-EFE/LORIS CERQUIGLINI Srpski odbojkaš Aleksandar Atanasijević potpisao je za Olimpijakos, saopštio je danas atinski klub. Kako je saopšteno, Atanasijević (32) je… »
Atanasijević u crveno-belom

Atanasijević u crveno-belom

B92 20.08.2024
Odnedavno penzionisani odbojkaški reprezentativac Srbije Aleksandar Atanasijević pronašao je novi klub. Nastaviće klupsku karijeru u Olimpijakosu, sa kojim je potpisao ugovor nakon Olimpijskih igara u Parizu. On će u Pirej stići nakon što je igrao za… »

Sport klub 20.08.2024
Doskorašnji reprezentativac Srbije u odbojci Aleksandar Atanasijević potpisao je ugovor sa Olimpijakosom. U klub iz Pireja došao je iz Kine, gde je osvojio državno prvenstvo u ekipi Šangaja. „Osećam se fantastično! Konačno sam se odmorio posle duge… »

Vesti dana »