Povezane vesti

Advokat: 'Vojni sindikalac Novica Antić pušten iz pritvora, bez optužnice i dokaza o krivici'

Advokat: 'Vojni sindikalac Novica Antić pušten iz pritvora, bez optužnice i dokaza o krivici'

Beta 20.08.2024
Advokat Ivan Ninić izjavio je danas da je nekadašnji predsednik Vojnog sindikata Srbije (VSS) Novica Antić pušten iz pritvora i da nema ni optužnice niti bilo kakvog dokaza da je izvršio neko krivično delo, ali je dodao "da se pravna borba… »
Vojni sindikalac Novica Antić pušten iz pritvora

Vojni sindikalac Novica Antić pušten iz pritvora

Insajder 20.08.2024
Novica Antić, nekadašnji predsednik Vojnog sindikata Srbije, pušten je iz pritvora, objavio je u utorak na društvenim mrežama advokat Ivan Ninić. Advokat Ivan Ninić rekao je danas da je nekadašnji predsednik Vojnog sindikata Srbije (VSS) Novica… »

Novi magazin 20.08.2024
Advokat Ivan Ninić izjavio je danas da je nekadašnji predsednik Vojnog sindikata Srbije (VSS) Novica Antić pušten iz pritvora i da nema ni optužnice niti bilo kakvog dokaza da je izvršio neko krivično delo, ali je dodao "da se pravna borba… »
Antić po izlasku iz pritvora: Nisam se bojao, pritiskali su i moju porodicu – nisu uspeli

Antić po izlasku iz pritvora: Nisam se bojao, pritiskali su i moju porodicu – nisu uspeli

N1 Info 20.08.2024
Podeli : "Ovo je bilo podmuklo delovanje, ja se nisam bojao, ja sam super, vojnik sam, mogu da izdržim sve, ali su oni sve vreme pritiskali moju porodicu pokušavajući da tako izvrše pritiska i na mene", rekao je za N1 Novica Antić, nekadašnji… »
Novica Antić pušten iz pritvora nakon 163 dana

Novica Antić pušten iz pritvora nakon 163 dana

Radio 021 20.08.2024
Nekadašnji predsednik Vojnog sindikata Srbije Novica Antić pušten je iz pritvora u Novom Sadu. Ovo je saopštio njegov advokat Ivan Ninić. Dodao je da je Antić pušten nakon 163 dana "neosnovanog pritvora i progona", a na osnovu toga što je usvojen… »
Advokat Ninić: Novica Antić pušten iz pritvora posle 163 dana

Advokat Ninić: Novica Antić pušten iz pritvora posle 163 dana

N1 Info 20.08.2024
Podeli : Novica Antić nekadašnji predsednik Vojnog sindikata Srbije pušten je iz pritvora, saopštio je advokat Ivan Ninić. On je na platformi X napisao. „Nakon 163 dana neosnovanog pritvora i progona danas je usvojen predlog odbrane i Novica Antić… »

Vesti dana »