Повезане вести
"Имам рак дојке, идем на операцију": Славна глумица поделила тужне вести, почиње борбу
Мондо 20.08.2024
Глумица Данијел Фишел открила је да јој је дијагностификован карцином дојке. Глумица Данијела Фишел, позната глумица и звезда серије "Дечак упознаје свет", поделила је на друштвеним мрежама лоше вести које се тичу њеног… »
"Имам рак" Глумица из серије коју сви обожавају открила потресне вести: "Срећна сам што сам прихватила тај преглед"
Курир 20.08.2024
Глумица Данијел Фишел, звезда хит-серије из деведесетих "Дечак упознаје свет", објавила је потресну вест. "Недавно ми је дијагностикован ДЦИС, што је скраћеница за дуцтал царцинома ин ситу, што је облик рака дојке", рекла је у… »
Звезда серије деведесетих саопштила да има рак
Б92 20.08.2024
Глумица Данијел Фишел саопштила је да има рак. Звезда серије деведесетих "Дечак упознаје свет", Даније Фишел (43), саопштила је да има рак. "Недавно ми је дијагностикован ДЦИС, што је скраћеница за дуктални карцином ин ситу, што… »
Вести дана »

Синдикати културе предали Министарству финансија захтеве у вези са својим зарадама
Бета пре 1 сатјош 15 повезаних

Ухапшен због серије крађа у Нишу: Из откључаних аутомобила крао сатове, парфеме и пасоше
Сербиан Невс Медиа пре 37 минутајош 30 повезаних

ФСС: Раскинут уговор са Пиксијем, у наредним данима разговори са кандидатима за селектора
РТС пре 22 минутајош 28 повезаних