Povezane vesti
Veselin Vujović ponovo selektor: Legendarni rukometaš na klupi Katara
Dnevnik 20.08.2024
Crnogorski rukometni stručnjak Veselin Vujović pronašao je novi angažman. Nakon što je u aprilu napustio klupu Neksea, bio je angažmana sve do 20. avgusta. Vujović se vraća selektorskom pozivu i ubuduće će predvoditi reprezentaciju Katara. Na tom mestu… »
Novi izazov za Veselina Vujovića - Katar
Sportske.net 20.08.2024
Jedno od najvećih imena u svetu rukometa Veselin Vujović postao je novi selektor Katara. Još se čeka zvanična potvrda i promocija 63-godišnjeg stručnjaka, ali je suštinski sve rešeno. Pre Katara, Vujović je bio selector Srbije i Crne Gore, Makedonije… »
Veselin Vujović selektor Katara
Sport klub 20.08.2024
Veselin Vujović, jedan od najboljih rukometaša u istoriji, našao je novi trenerski angažman. Čuveni stručnjak, koji ima 63 godine, predvodiće u narednom periodu reprezentaciju Katara. Očekuje se njegova zvanična promocija u Dohi. Pre Katara, Vujović je… »
Vesti dana »
Vreme danas pretežno oblačno, ponegde slaba kiša, na visokim planinama slab sneg
Danas pre 1 satjoš 2 povezane
Policajka Katarina Petrović: "Ogoljena represija je poslednji način na koji ovaj režim može da funkcioniše"
Nova pre 1 satjoš 1 povezana
(Video) "Videla sam belu svetlost koja me je budila" Olja Karleuša o borbi za život i teškoj dijagnozi: "Pobedila sam bolest i nastavila da uživam u životu sa svojom porodicom"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
(Foto) Stjuardesa čudom preživela nesreću u avionu smrti! Odletela zajedno sa sedištem 100 metara: "Imala je anđela čuvara!"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
(VIDEO) Majami: Zverevu maraton protiv Čilića, Siner ekspresan
Sport klub pre 11 minutajoš 2 povezane