Povezane vesti
"Veliki kompliment, ali ja nisam Panter"
B92 21.08.2024
Novi košarkaš Partizana Dvejn Vašington je izneo utiske nakon dolaska u Beograd, ali i očekivanja od nove sezone. Vašington sa velikim uzbuđenjem čeka početak sezone. "Čoveče, uzbuđen sam! Tu je gomila novih igrača, a ja se uvek ponosim time da povezujem… »
"Ludo je koliko sam poruka dobio od navijača Zvezde - smešno mi je to"
B92 21.08.2024
Novi košarkaš Partizana Karlik Džons je u razgovoru za "Mozzart sport" izneo prve utiske po dolasku u Beograd, očekivanja od nove sezone i saradnje sa Željkom Obradovićem. Džons nije prisustvovao "Crno-beloj simfoniji" zbog kašnjenja letova, te se… »
Vašington za SK: Poređenje sa Panterom? Veliki kompliment!
Sport klub 21.08.2024
Partizan je sa 14 novih igrača bez dileme najveća nepoznanica nastupajuće sezone u evropskoj košarci. Rukovodstvo crno-belih, kao i stručni štab na čelu sa Željkom Obradovićem, odlučili su se za potpuno novi sastav tima, a jedna od najvećih „misterija“… »
Vesti dana »

"Moj potez je bio košarkaški, a Petrušev me udario": Oglasio se Portugalac posle sukoba sa našim centrom
Mondo pre 17 minutajoš 113 povezane

Veljanovski: Ne znamo šta je država spremna da ponudi Junajted grupi za gašenje nezavisnih medija
Nova pre 47 minutajoš 25 povezanih

Ovo je heroina koja je spasila bebu: Šetala psa Zemunom kada je naišla na kesu iza kontejnera: "Beba je bila u peškiru, modra..."
Blic pre 5 satijoš 38 povezanih

Loše vesti za vozače pred vikend! Poskupeli dizel i benzin: Ovo su nove cene goriva
Blic pre 18 minutajoš 36 povezanih

Stopa zaposlenosti u Srbiji u drugom kvartalu nešto preko 50 odsto: Nezaposlenost 8,5 odsto
Radio 021 pre 3 satajoš 47 povezanih