Povezane vesti
"Veliki kompliment, ali ja nisam Panter"
B92 21.08.2024
Novi košarkaš Partizana Dvejn Vašington je izneo utiske nakon dolaska u Beograd, ali i očekivanja od nove sezone. Vašington sa velikim uzbuđenjem čeka početak sezone. "Čoveče, uzbuđen sam! Tu je gomila novih igrača, a ja se uvek ponosim time da povezujem… »
"Ludo je koliko sam poruka dobio od navijača Zvezde - smešno mi je to"
B92 21.08.2024
Novi košarkaš Partizana Karlik Džons je u razgovoru za "Mozzart sport" izneo prve utiske po dolasku u Beograd, očekivanja od nove sezone i saradnje sa Željkom Obradovićem. Džons nije prisustvovao "Crno-beloj simfoniji" zbog kašnjenja letova, te se… »
Vašington za SK: Poređenje sa Panterom? Veliki kompliment!
Sport klub 21.08.2024
Partizan je sa 14 novih igrača bez dileme najveća nepoznanica nastupajuće sezone u evropskoj košarci. Rukovodstvo crno-belih, kao i stručni štab na čelu sa Željkom Obradovićem, odlučili su se za potpuno novi sastav tima, a jedna od najvećih „misterija“… »
Vesti dana »
Filmski obrt u finalu Evrovizije: Kako su glasovi publike uticali na predstavnike Srbije
Euronews pre 11 minutajoš 26 povezanih
Šta se desilo? Kladionice Finskoj predviđale ubedljivu pobedu na Evroviziji, pa ih na kraju nije bilo ni u prvih pet: zbog njih je prekršeno veliko pravilo takmičenja posle 28 godina
Blic pre 1 satjoš 28 povezanih
OTKRIVAMO Najezda kupaca na NIS u foto-finišu: Forbes Srbija došao do novih zainteresovanih
Forbes pre 26 minutajoš 1 povezana