Povezane vesti
Počeo 7. Dunav Film Fest: Glumac Vojin Ćetković svečano otvorio festival
Nedeljnik 21.08.2024
Projekcijom filma „Bauk“ reditelja Gorana Radovanovića, uz prisustvo filmske ekipe, svečano je otvoren 7. Dunav Film Fest u Malom gradu Smederevske tvrđave. Festival je svečano otvorio glumac Vojin Ćetković, a ceremoniju otvaranja upotpunio je koncert… »
Svetska festivalska premijera filma „Dunav je moje more“ Lazara Bodrože na zatvaranju 7. Dunav film festa
Nedeljnik 21.08.2024
Svetska festivalska premijera filma “Dunav je moje more“ reditelja Lazara Bodrože biće održana u nedelju, 25. avgusta u 20 časova u Malom gradu Smederevske tvrđave na zatvaranju 7. Dunav Film Festa. Pre projekcije filma biće uručene nagrade festivala… »
Svetska festivalska premijera filma "Dunav je moje more" sa Darkom Perićem na zatvaranju 7. Dunav film festa
Telegraf 21.08.2024
U pitanju je film reditelja Lazara Bodrože. Svetska festivalska premijera filma “Dunav je moje more" reditelja Lazara Bodrože biće održana u nedelju, 25. avgusta u 20 časova u Malom gradu Smederevske tvrđave na zatvaranju 7. Dunav Film Festa. Pre… »
Počeo 7. Dunav Film Fest: Vojin Ćetković svečano otvorio festival
Telegraf 21.08.2024
Dunav Film Fest je takmičarskog karaktera, a nagradu Dunavska lađa dodeliće stručni žiri. Projekcijom filma „Bauk“ reditelja Gorana Radovanovića, uz prisustvo filmske ekipe, svečano je otvoren 7. Dunav Film Fest u Malom gradu Smederevske tvrđave… »
Vesti dana »

Sindikalci traže minimalac od 600 evra, Ministarstvo nudi 550 evra za 2026. godinu
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 45 povezanih

Izraelski mediji: Srbija potpisala ugovor o kupovini vojne opreme od izraelske kompanije vredan 1,64 milijarde dolara
Naslovi.ai pre 1 satjoš 15 povezanih

Advokat osumnjičenih za napad na Kobre: Uložićemo žalbe, čekamo da nam dostave spise predmeta
Danas pre 1 satjoš 40 povezanih

Pregovori Trampa, Zelenskog i evropskih lidera o ratu u Ukrajini i teritorijalnim pitanjima
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 71 povezana

Razgovor ili ultimatum: Šta je Tramp poručio Zelenskom uoči susreta u Americi
BBC News pre 1 satjoš 30 povezanih