Povezane vesti
Vučević u manastiru Tumane: Kad je postojala vera u Boga, srpski narod je pobeđivao (foto)
Blic 21.08.2024
Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević obišao je danas manastir Tumane koji obeležava svoj praznik Svetog Zosima i Jakova tumanskog i istakao da je srpski narod pobeđivao uvek kada je postojala vera u Boga. - Dolazim kao običan čovek i uvek mi je… »
Vučević u manastiru Tumane: Kad je postojala vera u Boga, srpski narod je pobeđivao
RTV 21.08.2024
GOLUBAC - Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević obišao je danas manastir Tumane koji obeležava svoj praznik Svetog Zosima i Jakova tumanskog i istakao da je srpski narod pobeđivao uvek kada je postojala vera u Boga. "Dolazim kao običan čovek, puni… »
Premijer Vučević u poseti manastiru Tumane: Puno mi je srce što sam ovde sa svojim narodom!
Kurir 21.08.2024
Premijer Miloš Vučević danas je posetio manastir Tumane gde je prisustvovao liturgiji i razgovarao sa predstavnicima SPC, kao i okupljenim narodom. View this post on Instagram A post shared by Милош Вучевић (@milosvucevic) - Dolazim kao… »
Premijer Vučević u manastiru Tumane na veliki praznik: Kada smo kao narod i država imali veru u Boga, mi smo tada…
Dnevnik 21.08.2024
Premijer Miloš Vučević čestitao je praznik Svetih Zosima i Jakova tumanskih, koji je proveo zajedno sa više hiljada vernika u manastiru Tumane. -Dolazim kao običan čovek, i uvek mi je puno srce i duša pozitivne energije, i vere koja nam je preko… »
Premijer Vučević u manastiru Tumane na veliki praznik Svetih Zosima i Jakova tumanskih
Telegraf 21.08.2024
Kako je poručio, on ne krije da je "verujući čovek, sa mnogo mana, kao i svi ljudi". Premijer Miloš Vučević čestitao je praznik Svetih Zosima i Jakova tumanskih, koji je proveo zajedno sa više hiljada vernika u manastiru Tumane. "Dolazim kao… »
Vesti dana »

Upaljen narandžasti meteo alarm, danas na udaru ovaj deo Srbije! Rhmz objavio upozorenje, evo do kada će padati kiša
Kurir pre 49 minutajoš 17 povezanih

Nikola Jokić upravo imao jedno od najboljih dodavanja u istoriji
Sport klub pre 1 satjoš 18 povezanih

Jokić progovorio o povredi: "Nisam mogao, bilo je veoma bolno"; "Ne želim o tome da pričam"
B92 pre 1 satjoš 17 povezanih