Povezane vesti
Vučević u manastiru Tumane: Kad je postojala vera u Boga, srpski narod je pobeđivao (foto)
Blic 21.08.2024
Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević obišao je danas manastir Tumane koji obeležava svoj praznik Svetog Zosima i Jakova tumanskog i istakao da je srpski narod pobeđivao uvek kada je postojala vera u Boga. - Dolazim kao običan čovek i uvek mi je… »
Vučević u manastiru Tumane: Kad je postojala vera u Boga, srpski narod je pobeđivao
RTV 21.08.2024
GOLUBAC - Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević obišao je danas manastir Tumane koji obeležava svoj praznik Svetog Zosima i Jakova tumanskog i istakao da je srpski narod pobeđivao uvek kada je postojala vera u Boga. "Dolazim kao običan čovek, puni… »
Premijer Vučević u poseti manastiru Tumane: Puno mi je srce što sam ovde sa svojim narodom!
Kurir 21.08.2024
Premijer Miloš Vučević danas je posetio manastir Tumane gde je prisustvovao liturgiji i razgovarao sa predstavnicima SPC, kao i okupljenim narodom. View this post on Instagram A post shared by Милош Вучевић (@milosvucevic) - Dolazim kao… »
Premijer Vučević u manastiru Tumane na veliki praznik: Kada smo kao narod i država imali veru u Boga, mi smo tada…
Dnevnik 21.08.2024
Premijer Miloš Vučević čestitao je praznik Svetih Zosima i Jakova tumanskih, koji je proveo zajedno sa više hiljada vernika u manastiru Tumane. -Dolazim kao običan čovek, i uvek mi je puno srce i duša pozitivne energije, i vere koja nam je preko… »
Premijer Vučević u manastiru Tumane na veliki praznik Svetih Zosima i Jakova tumanskih
Telegraf 21.08.2024
Kako je poručio, on ne krije da je "verujući čovek, sa mnogo mana, kao i svi ljudi". Premijer Miloš Vučević čestitao je praznik Svetih Zosima i Jakova tumanskih, koji je proveo zajedno sa više hiljada vernika u manastiru Tumane. "Dolazim kao… »
Vesti dana »
U požaru u nelegalnom objektu za smeštaj starih u Staroj Pazovi stradale dve osobe
Slobodna Evropa pre 24 satajoš 46 povezanih
Umetnik, ne političar: Ko je Relja Stanojević, uhapšeni student u Novom Sadu?
Danas pre 7 satijoš 3 povezane
Predsednik Vučić: Srdačan i sadržajan razgovor sa Donaldom Trampom, verujem da će da poseti Srbiju
Politika pre 1 satjoš 28 povezanih